Korai terhesek, hogy érzitek magatokat?
Szia! 5 hetes 1 napos vagyok :) Ma tiszta nyominak éreztem magam,egész nap feküdnék. Éjjel be kellett vennem egy görcs oldót,mert fájt a hasam,tegnap sokat gyalogoltam,szerintem azért. Nekem még csak a melleim fájnak és enyhén kezdek émelyegni. Holnap megyek ultrahangra,remélem valamit látunk már!
Te hogy vagy? Neked is szoktak lenni szúrkálások vagy feszítő,görcsös érzések a hasadban?
Egyes vagyok még mindíg :)
Nekünk is első baba lesz! Bár már tavaly egyszer sikerült teherbe esnem,sajnos nem fejlődött és missed abortusz lett belőle,mint kiderült lehet,hogy pajzsmirigy alulműködés miatt ,amire már szedem a gyógyszert. Most barnáztam még a nemvárt előtt,ami 6 napig tartott és kaptam rá hormonpótlást és a pajzsmirigy gyógyszer adagomon is emelnem kellett,nagyon kíváncsi vagyok,hogy ott van-e,jó helyen van-e és kell még recept is mert fogyóban van a gyógyszerem. 4 nappal a nemvárt előtt látott felritkulást,most már látnia kell valamit,bár igen,sajnos próbálom mondogatni magamnak,hogy lehet,hogy nem fogunk még látni semmit,nem akarok előre inni a medve bőrére,félek a csalódástól,de kíváncsi vagyok!
A neten néztem iylen magzati méreteket,ahol holnap 1 mm kellene,hogy legyen a baba (persze ezek átlag méretek) aztán pedig szinte naponta 1 mm-t nő majd.
Holnap 6 felé megyünk,majd írok ,hogy mit láttam :)
Te mikor mész?
én kedden délelőtt megyek szerintem:) amint tudsz valamit írj:) addig is vigyáz magatokra.
Utolsó előtti neked is van hasfájásod?
utolsó elötti vagyok...
Igen néha van hasfájásom, meg olyan érzésem h megfog jönni de nem, fel vagyok puffadva én jövő pénteken megyek dokihoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!