Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesek, hogy érzitek...

Korai terhesek, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
5 hetes kismama vagyok,és érdekelne,hogy ti pár hetes terhesek hogy érzitek magatokat,milyen panaszaitok vannak:) jó lenne beszélgetni más kismamákkal is:)
2013. júl. 7. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! 5 hetes 1 napos vagyok :) Ma tiszta nyominak éreztem magam,egész nap feküdnék. Éjjel be kellett vennem egy görcs oldót,mert fájt a hasam,tegnap sokat gyalogoltam,szerintem azért. Nekem még csak a melleim fájnak és enyhén kezdek émelyegni. Holnap megyek ultrahangra,remélem valamit látunk már!

Te hogy vagy? Neked is szoktak lenni szúrkálások vagy feszítő,görcsös érzések a hasadban?

2013. júl. 7. 12:08
 2/16 A kérdező kommentje:
szia.én pedig ma vagyok 5 hetes,első kisbabánk,így minden tünetre figyelek:) én émelygek naponta párszor,de mióta az elevitet szedem picit jobb:) a hasam borzalmasan puffad már délutánra,és nekem is szinte egész nap fájdogál a hasam,folyamatosan érzem,hogy valami készül odabent:) de néha van,hogy oda nyúlok mert olyat bele nyilall.Aggaszt picit ez a hasfájdogálás,de sokan mondták,hogy ez nem gond.Nektek is első baba?Nem korai még a holnap uh?Én is mennék szívem szerint,de ha még petezsákot sem lát,ott elsírom magam:/
2013. júl. 7. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia én is nagyon az elején vagyok, hányinger, émelygés, fejfájás, kísér már egy hete:/ jövőhéten megyek dokihoz
2013. júl. 7. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok még mindíg :)

Nekünk is első baba lesz! Bár már tavaly egyszer sikerült teherbe esnem,sajnos nem fejlődött és missed abortusz lett belőle,mint kiderült lehet,hogy pajzsmirigy alulműködés miatt ,amire már szedem a gyógyszert. Most barnáztam még a nemvárt előtt,ami 6 napig tartott és kaptam rá hormonpótlást és a pajzsmirigy gyógyszer adagomon is emelnem kellett,nagyon kíváncsi vagyok,hogy ott van-e,jó helyen van-e és kell még recept is mert fogyóban van a gyógyszerem. 4 nappal a nemvárt előtt látott felritkulást,most már látnia kell valamit,bár igen,sajnos próbálom mondogatni magamnak,hogy lehet,hogy nem fogunk még látni semmit,nem akarok előre inni a medve bőrére,félek a csalódástól,de kíváncsi vagyok!

A neten néztem iylen magzati méreteket,ahol holnap 1 mm kellene,hogy legyen a baba (persze ezek átlag méretek) aztán pedig szinte naponta 1 mm-t nő majd.

Holnap 6 felé megyünk,majd írok ,hogy mit láttam :)

Te mikor mész?

2013. júl. 7. 13:56
 5/16 A kérdező kommentje:

én kedden délelőtt megyek szerintem:) amint tudsz valamit írj:) addig is vigyáz magatokra.

Utolsó előtti neked is van hasfájásod?

2013. júl. 7. 15:46
 6/16 anonim ***** válasza:

utolsó elötti vagyok...

Igen néha van hasfájásom, meg olyan érzésem h megfog jönni de nem, fel vagyok puffadva én jövő pénteken megyek dokihoz..

2013. júl. 7. 18:20
 7/16 A kérdező kommentje:
a nővérem tanácsára én is jöv.hét péntekre változattam az ultrahangot,hogy lásson is már vmit:) jöv vasárnap leszek 6 hetes:) nekem is a puffadás,és a hasfájás az ami mindennapos:)
2013. júl. 7. 18:51
 8/16 A kérdező kommentje:
nektek reggelente nincs hányingeretek?engem már kb 1 hete kínoz minden reggel,de van h.még napközben is:S
2013. júl. 8. 07:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem délutánonként van,de inkább émelygés csak és rossz szájíz.
2013. júl. 8. 10:22
 10/16 A kérdező kommentje:
nekem is ilyen émelygés,már ha kinyitom a szemem egyből,illetve napközben is:/ de ha vannak tüneteim akkor még megvan a pici igaz?
2013. júl. 8. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!