Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mertétek beleélni...

Mikor mertétek beleélni magatokat abba, hogy igen terhesek vagytok?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, és szinte alig merem elhinni, alig merem beleélni magamat abba, hogy terhes vagyok.

Mikor fog ez megváltozni? Hanyadik héttől?

Holnapután megyek dokihoz először.

Fogantatás után 30 nappal már lehet szívhang?

2011. jún. 5. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már akkor beleéltem mikor két csíkos lett a tesztem. És 5 hetes kora körül kezd el verni a szíve a picinek. :)

2011. jún. 5. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még most sem tudom magam beleélni teljesen, pedig már érzem az első lágy mozgásokat, láttam UH-n mozogni, stb... Miért nem? Mert alig nő a hasam. Tudom, ez kevés erre :D Majd szülés előtt beleélem magam. 17 hetes km.
2011. jún. 5. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkor éltem bele magam, hogy terhes vagyok, amikor a teszt pozitív lett. :)

Lehet már akkor szívhang, nálunk is volt. :)

2011. jún. 5. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
16hetesen amikor kiderült,hogy minden rendben van,mert nagy esély volt rá,hogy beteg lesz a baba! Második babánál már hamarabb,nála nem aggódtam annyira,pedig a betegség itt is fennált!
2011. jún. 5. 18:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem holnapután ha esetleg hallom a szívhangot és minden rendben van már jobban elmerem hinni. :)
2011. jún. 5. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Első ultrahangon 6 hetesen,szívhang még nem volt,de legalább megbizonyosodtam róla hogy jó helyen van,benn a méhemben.:)
2011. jún. 5. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Amikor megjelent a második csík a teszten :) Nem voltak kétségeim.

33 hkm

2011. jún. 5. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél a két csík megjelenésekor nagy volt az öröm, de korán örültem, mert rá egy hétre elvetéltem. A második terhességemnél ezért óvatosabb voltam, kb. 16 hetesen kezdtem megnyugodni és elhinni.
2011. jún. 5. 20:45
 9/10 Niktoon ***** válasza:
én még most sem nagyon fogtam fel, hogy lesz második baba, pedig már 12 hetes vagyok. Majd ha érzem a magzatmozgásokat akkor fogom szépen lassan felfogni :) vagyis olyan 4 hét múlva :)
2011. jún. 6. 06:11
 10/10 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül.. :)
2011. jún. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!