Voltatok már úgy, hogy nem mertetek fotót készíttetni magatokról, annyira csúnyának láttátok magatokat?
Félreértés ne essék, nem kamaszéveit taposó kamaszlány vagyok, hanem hamarosan egy babának életet adó kismama; karácsonykor készített a párom rólam pár fotót, de elképesztő kövérnek látom magam rajtuk.
feles súly van rajtam bőven, mégis elszörnyedtem magamon, mert soha nem néztem még így ki.
:(
Szeretném, ha csak kulturált válaszokat kapnék.
Köszi.
Apropó!
Nem a nagy hasam végett látom magam kövérnek, hanem úgy egyáltalán.
Terhesség idején teljesen normális, hogy felszed egy nő magára. Igen kevés olyan nő van szerintem, aki fölös súly nélkül megússza. Majd terhesség után leadod, és akkor úgy fogsz kinézni, mint új korodban. :)
A lényeg, hogy a férjed szerintem így is imád (sőt, ismerősöm férje kifejezetten rajongott a terhes felesége kidomborodásáért), és ez tényleg egy természetes folyamat, szóval ne aggódj annyit. :)
Amúgy velem is volt olyan, hogy nem hagytam, hogy fotózzanak, mert aznap pont úgy keltem fel, hogy ronda vagyok. :D
Igen, szerencsére a párom így fogad el, ahogy vagyok, és még így 8 hónaposan ( közel 80 kilósan )is jó a szexuális életünk, ezzel nincs is baj.
Egyébként 75-ről indultam, most vagyok 80, szóval 5 kiló jött fel rám, ebből kb.2 kiló a magzat, szóval ilyen tekintetben nem panaszkodhatok.
:)
Voltam már úgy. Szörnyen másnapos voltam, az éjszaka folyamán lesírt, lekent sminkkel, hullaszürke arccal, kócos hajjal tükörbenéztem, aztán vágtam egy grimaszt, lefotóztam és feltettem egy közösségi portálra "nem vagyok tökéletes" címmel. :) Már nincs fenn, kéne egy új ilyen kép.
Sosem látom magam szépnek. De ez úgyis csak "tinihiszti"...
17L
Utolsó: ez egyszerű, a fénykép egy "síkot" fényképez le, míg te a két szép szemeddel térben látsz :)
Kedves kérdező, kitartás! Amint meg lesz a baba, biztos hamar ledobod a feljött kilókat, amúgy is azt írtad, hogy nem jött fel olyan sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!