Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mertétek elengedni magatokat a párotok előtt?
Mi másfél éve vagyunk együtt, de sose fingottam a párom közvetlen közelében és 20 év múlva sem fogok. Ahogy azt a luxust se engedem meg magamnak, hogy kinyúlt macialsóban, szőrös lábbal, zsíros hajjal pörögjek előtte. Igényesség kérdése.
25 N
Bandee75! Szerintem teljesen igazad van. :)
Én lány vagyok, de én soha nem pukizom a barátom előtt, mert nem tartom illőnek az ilyesmit. Pedig lassan már 2 éve együtt vagyunk, és elég sűrűn alszunk együtt. De ettől függetlenül tőle nem várom el ugyanezt, és nem is zavar, ha egyszer-kétszer becsúszik egy-egy pukk. :) Ő pasiból van, megengedheti magának. Persze, nem szokott az orrom alá fingani, csak mert úgy tartja kedve, és általában ő is inkább elvonul, ha ilyen "problémái" vannak. :)
A kérdésre válaszolva pedig, én biztosan nem tudnám magam elengedni ennyire soha.
a lanyok nem finganak, nem bofognek semmi gusztustalan dolgot nem csinalnak.. mert:
Eddig volt ket 4-5 eves kapcsolatom, amelyeknek nagyreszet együtt is laktunk. Nagyon ritkan veletlenül elöfördult, de akkor max. egy mosoly/pirulas, de nem csinaltunk ügyet belöle.
Viszon igy soha nem engedtük el magunkat! Pont, mivel szeretem, megtisztelem a masikat azzal, hogy nem büdösitem be a legteret! Abszolut nem ertek egyet, hogy az egymas elötti szellentes egy kapcsolat erejet jelzi.
Ha meg nagyon kell, hat kimegyek a mellekhelysegre, ahol meg egy par egyebb emesztesi folyamatom is veget er, amit szinten nem kedvesem elött fogok csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!