Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesek, hogy érzitek...

6 hetes terhesek, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én nekem semmi hányingerem még nincsen,a melleim mintha le akarnának szakadni és minden nap tudnák pár orát aludni.És nagyon izzadok.
2009. júl. 24. 13:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 és fél hetes kismama vagyok.Izzadok vagy fázok.Éjjelente rosszul alszom (2-3 wc-re felkelek) a melleim feszülnek már a fogantatás óta.mindjárt megjön érzésem van szintén az eleje óta mindennap nap.haspuffadás. nekem ennyi. szép babavárást!
2009. júl. 24. 13:33
 2/18 anonim ***** válasza:

azt meg tudnád mondani mekkora most a picid ?

én is 6 hetes vagyok a doki szerint,szerintem több.az enyém 12 mm.

2009. júl. 24. 19:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam még orvosnál,nem sietek hogy tudjon szivhangot is vizsgálni.12 mm szerintem teljesen normális söt,ezen az oldalon olvastam hogy 6 hetesen már 16mm volt.Boldog babavárást kivánok nektek.
2009. júl. 24. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:

oké köszi,utolsó vagyok.

Gratula neked is .

Nálunk már volt szívhang.

2009. júl. 25. 11:30
 5/18 anonim ***** válasza:
Én úgy hánytam ennyi idősen, hogy az ágyból sem tudtam felkelni...a következő 5,5 hónapban.
2009. júl. 28. 10:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Huha,sajnálom akkor nincs valami jo élményed arrol az idöszakról.
2009. júl. 28. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Igaz én már a 9. héthez vagyok közelebb a második babámmal, de iszonyat fáradt vagyok, sokszor álmos vagyok, kedvetlen, nincs kedvem semmihez, épp megfőzök, de a mososgatást, vasalást tologatom magam előtt, nem beszélve a takarításról. 13 hós lányom nem sok pihenést enged.

A melegtől ájuldozom, mosogatás közben is le kell ülnöm, nincs kedvem még sétálni menni sem. Sokszor szenvedek, rosszul alszom, lányomnak jön 3 rágófoga...

Hányingerem nincs, de néha émelygek, olyan nem jó semmi...

Mellem már nem fáj, de 2 hétig csillagokat láttam, mikor szoptattam...

Amúgy minden rendben:-)

2009. júl. 28. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Kb. úgy vagyok mint az utolsó hozzászóló. Én már a 7. hétben járok és jó pár napja gyötör a hányinger,ja néha meg akarok fagyni néha meg izzadok álandóan aludnék, ,de nappal nem lehet a 13 hónapos kisfiamtól. Mikor ő alszik, én takarítok, főzök, vasalok. Szóval nincs megállás...
2009. júl. 28. 13:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Én a 6.héten vagyok,orvosnál még én se voltam,azt mondta a dokim ráérek menni 2 hét mulva mert akkor már ver a kis szive és többet lehet látni mint most.Különösebb kellemetlen tünetem nincs egyenlőre:)/ami késik nem mullik:)/ Iszonyuan szomjas vagyok annyit iszok mint egy teve,annyi külömbséggel,hogy nem tudom elraktározni mert 5 percenként pisilhatnékom van.A melleim feszülnek kicsit,de kibirható,inkább akkor kényelmetlen ha hasra fekszek.Nem is tudom mi lesz velem,mert én eddig hason tudtam csak aludni:) Napközbe aludnom kell,de este meg hajnalig fent vagyok,nem megy az alvás.A leves viszont jöhet liter számba. Esténként kicsit szurkál a hasam alja,de ez normális. Boldog babavárást minden kismamának!
2009. júl. 28. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 5 és fél hetes vagyok. Tegnap voltam először uh-n és hasit csinált, nem hüvelyit, azon 8 mm-es petezsákot látott. Volt egy vetélésem sajnos januárban, azt mondta, hogy nem szívesen vizsgálgat feleslegesn hüvelyen keresztül, életjelenséget úgyis csak pár hét múlva fog látni. Úgyhogy 2 hét múlva megyek ismét. Duphastont szedek és eddig egyszer kellett nospa, mert görcsöltem. Nekem is hasonló tüneteim vannak, mint nektek. A nem várt mensi előtt már nagyon feszültek a melleim, ami most is megvan, a gyakori pisilés is, éjszakat mondjuk csak 1x. Estére felpuffad a hasam, mondjuk 47 kiló vagyok, úgyhogy nekem a második terhességemnél is már gratuláltak 8 hetes babásan, mert annyira látszott. ( Ő lesz a 3. kisangyalunk.) Meg rámtör néha iszonyat álmosság, le kell rögtön feküdnöm, mert leesik a fejem. És én is lusti vagyok a házimunkában, minden napra hagyok egy kis vasalnivalót, nem tudok egyből mindent, mosogatás közben is le kell ülnöm. Ja és olyan szomjúságérzetem van folyton. Soha nem voltam az a több liter folyadékot fogyasztó, de most folyton innék. Kb. úgy érzem magam mint szoptatás alatt. Néha émelygek, de ha eszem elmúlik. Ti a derékfájással hogy álltok??? Nekem néha majd leszakad. Jó hosszúra sikerült az irományom, de szeretek erről beszélni, irogatni! Jó babavárást mindenkinek!!!!
2009. júl. 28. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!