6 hetes terhesek, hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Én nekem semmi hányingerem még nincsen,a melleim mintha le akarnának szakadni és minden nap tudnák pár orát aludni.És nagyon izzadok.2009. júl. 24. 13:03
11/18 anonim válasza:
Utolsó elötti vagyok. A derekam nekem is fáj,főlleg este mikor már tényleg elfáradok.2 gyerek +házimunka nem csoda:) A hőhulláaim még gyötörnek.Én 8 hetesen megyek előszőr ultrahangra,de már alig várom. A lányaim viszonylag nagyobbacskák 6-8 évesek most egy kicsit olyan mint az első terhesség, picit többet hagynak pihizni, segitenek is,bár a lelkesedés nem tudom meddig tart majd:)Még a szagok nem bántanak,remélem igy is marad mert az elsőnél még főzni is alig tudtam olyan rosszul voltam,remélem most nem hal éhen a család:)
12/18 anonim válasza:
Nálam is kettő kislány van már. Utolsó vagyok! Ők 2,5 és 5 évesek. Nekem azért kicsit még töb dolgom van velük, ezért én is remélem, hogy nem leszek nagyon roszul majd, ráadásul nekem a férjem is külföldön dolgozik, ritkán van itthon. Igy nehéz lenne, ha még hányós is lennék!
13/18 A kérdező kommentje:
Engem lassan utolérnek a szagok,a hütö ajtót nem nagyon nyitom meg,s ami a legrosszabb én nagyon kivános vagyok,és érdekes modon sose azt kivánom meg ami a hütöben van,nem tudom mit tudjak bevásárolni hogy azt meg is egyem.Reggel megébredek,és már vagy pizza jut eszembe,vagy egy nagy hamburger,vagy egy nagy tángyér pacal leves.Ja és még a vinete is.Ezen kivül még az a bajom is van hogy amit én fözök az nem esik jol.S most is átmentem a növéremhez hátha valamit fözött de sajna nem volt otthon,ugy hogy most itt ülök a hütö tele van és én csak egy teát kortyolgatok.Közben meg ábrándozok mit tudnák megenni.
2009. júl. 29. 09:19
14/18 anonim válasza:
Ismerős érzés:)Én se birom megenni amit főzök,nem azért mert nem tudok:) Viszont a mecdonaldos kaja az megy töménytelen mennyiségbe,meg leves legyen az sok. Ami érdekes,hogy amit eddig imádtam öblitőm illatát,ha most megérzem elkap a hányinger,szóval kezdődik.Holnap megyünk nyaralni ráadásul ez az első közös nyaralásunk a gyerekek nélkül/meg az utolsó is egyenlőre/ amit alig vártunk már,remélem nem fogom végig kergetni a rókákat.
15/18 A kérdező kommentje:
Kielégitettem magam egy nagy hamburgerrel:)jo vakaciozást kivánok nektek,érezd jol magad,és sok sok egézséget.
2009. júl. 29. 11:02
16/18 anonim válasza:
Köszike,remélem jó lesz:) Most ettem egy pizzát jól esett,de most meg még többet iszok. Addig is jó babavárást és kevéss kellemetlen tüneteket!
17/18 anonim válasza:
23:25-ös vagyok. Csak lenne egy kérdésem. Emlékztem, hogy it irtátok, hogy egyszer fáztok, utána meg izadtok. Tegnap este először éreztem a nagy melegben, hogy kirázot a hideg, aztán éljszaka legközelebb éreztem, hogy majd megfagyok, utána betajaróztam nyakig és olyan melegem lett, azt hittem megsülök. És ma egész nap elkísér ez. Ma töltöm a 6. hetet. Nálatok is ilyen ez az egész??? És ez akkor teljesen normális? Ja és tegnap óta émelygek.
18/18 A kérdező kommentje:
Szia,igen teljesen normális,az émelygés is normális most lassan lassan érkezik,igaz én már betöltöttem a 7-ik hetet de még semmi bajom nincs,se hányingerem se nem émelygek.Annyi hogy nagyon álmos vagyok minden délután,és nagyon jo az étvágyam.Könnyü babavárást neked.
2009. aug. 1. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!