Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesek, hogy érzitek...

6 hetes terhesek, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én nekem semmi hányingerem még nincsen,a melleim mintha le akarnának szakadni és minden nap tudnák pár orát aludni.És nagyon izzadok.
2009. júl. 24. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok. A derekam nekem is fáj,főlleg este mikor már tényleg elfáradok.2 gyerek +házimunka nem csoda:) A hőhulláaim még gyötörnek.Én 8 hetesen megyek előszőr ultrahangra,de már alig várom. A lányaim viszonylag nagyobbacskák 6-8 évesek most egy kicsit olyan mint az első terhesség, picit többet hagynak pihizni, segitenek is,bár a lelkesedés nem tudom meddig tart majd:)Még a szagok nem bántanak,remélem igy is marad mert az elsőnél még főzni is alig tudtam olyan rosszul voltam,remélem most nem hal éhen a család:)
2009. júl. 28. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálam is kettő kislány van már. Utolsó vagyok! Ők 2,5 és 5 évesek. Nekem azért kicsit még töb dolgom van velük, ezért én is remélem, hogy nem leszek nagyon roszul majd, ráadásul nekem a férjem is külföldön dolgozik, ritkán van itthon. Igy nehéz lenne, ha még hányós is lennék!
2009. júl. 28. 23:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Engem lassan utolérnek a szagok,a hütö ajtót nem nagyon nyitom meg,s ami a legrosszabb én nagyon kivános vagyok,és érdekes modon sose azt kivánom meg ami a hütöben van,nem tudom mit tudjak bevásárolni hogy azt meg is egyem.Reggel megébredek,és már vagy pizza jut eszembe,vagy egy nagy hamburger,vagy egy nagy tángyér pacal leves.Ja és még a vinete is.Ezen kivül még az a bajom is van hogy amit én fözök az nem esik jol.S most is átmentem a növéremhez hátha valamit fözött de sajna nem volt otthon,ugy hogy most itt ülök a hütö tele van és én csak egy teát kortyolgatok.Közben meg ábrándozok mit tudnák megenni.
2009. júl. 29. 09:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés:)Én se birom megenni amit főzök,nem azért mert nem tudok:) Viszont a mecdonaldos kaja az megy töménytelen mennyiségbe,meg leves legyen az sok. Ami érdekes,hogy amit eddig imádtam öblitőm illatát,ha most megérzem elkap a hányinger,szóval kezdődik.Holnap megyünk nyaralni ráadásul ez az első közös nyaralásunk a gyerekek nélkül/meg az utolsó is egyenlőre/ amit alig vártunk már,remélem nem fogom végig kergetni a rókákat.
2009. júl. 29. 09:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Kielégitettem magam egy nagy hamburgerrel:)jo vakaciozást kivánok nektek,érezd jol magad,és sok sok egézséget.
2009. júl. 29. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszike,remélem jó lesz:) Most ettem egy pizzát jól esett,de most meg még többet iszok. Addig is jó babavárást és kevéss kellemetlen tüneteket!
2009. júl. 29. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
23:25-ös vagyok. Csak lenne egy kérdésem. Emlékztem, hogy it irtátok, hogy egyszer fáztok, utána meg izadtok. Tegnap este először éreztem a nagy melegben, hogy kirázot a hideg, aztán éljszaka legközelebb éreztem, hogy majd megfagyok, utána betajaróztam nyakig és olyan melegem lett, azt hittem megsülök. És ma egész nap elkísér ez. Ma töltöm a 6. hetet. Nálatok is ilyen ez az egész??? És ez akkor teljesen normális? Ja és tegnap óta émelygek.
2009. júl. 31. 19:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia,igen teljesen normális,az émelygés is normális most lassan lassan érkezik,igaz én már betöltöttem a 7-ik hetet de még semmi bajom nincs,se hányingerem se nem émelygek.Annyi hogy nagyon álmos vagyok minden délután,és nagyon jo az étvágyam.Könnyü babavárást neked.
2009. aug. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!