Nektek milyen pocakosnaplótok volt/van?
Sose vezettem én sem. Annyi mindent nem történt. :D Nem tudtam volna mit beleírni. :D
De valóban egy üresbe azt írsz amit akarsz.
De ha nagyon érdekel a dolog interneten is lehet szerkeszteni oldalakon és vezetni a naplót. :)
Nekem ilyen van: [link]
Nagyon jo kis konyv, sok mindent le lehet bele jegyzetelni, sajat uh kepeket beragasztani. Sok info van benne hetekre bontva uh kepekkel illusztralva:)
28hkm
Nekem ilyen:
De bevallom, nem nyújt sok extra információt. Ugyanezt egy nagyon dekoratív füzetbe is vezethetném. Egyébként vettem egy Anne Gaddes várandósnaptárat, és abba jegyek le minden lényeges információt. :) Nekem ez hasznosabb és jobban is tetszik. A benne lévő képek nagyon szépek, és jók a tanácsok. :)
33 hkm
Nekem ilyenem van, kaptam a barátnőmtől: [link]
Tetszik, mindent bele lehet írni (születése, oltások-erre a reakciói, fogak, ételek, havonta hogy mit fejlődött, ünnepek, első szavak, mondatok, 1-2-3-4-5 éves korban mik történtek, kik a barátai, bölcsis-ovis képek, kik tanították, első rajzokat bele lehet ragasztani stb, szóval nagyon sok minden!!!) és képeket is lehet bele ragasztani (megszületett, először otthon, ünnepek, ovi-bölcsi, a hónap képe, stb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!