Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsa e a babát vagy nem?

Megtartsa e a babát vagy nem?

2009. okt. 16. 20:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
A 7.-nek....értema célozgatást de nevetni fogsz nem egy tanulatlan liba vagyok aki bulizik meg iszik ës pont becsúszott egy gyerek.Mindemellett szakmám is van.és mindent megfogok tudni adni neki nem azërt mert gazdag vagyok hanem mert a gyerekem az pár centisen is az én gyerekem és nem ölném meg.(Sokan fizetenk is hogy megöljék)Te fizettél?és az én párom is fiatal 24..És ha akartam volna akkor sem engedte volna hogy elvetessem..
2009. okt. 19. 19:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem, mert nem voltam még terhes ugyanis mindenet megteszek ennek érdekében. De ha ennek ellenére belesnék abba a bizonyos százalékba, akkor nemt artanám meg. És nem jöhetne szóba örökbeadás, sem semmi, mert azért védekeztem hogy ne kelljen szülnöm sem. Lehet hogy cléoztam, de azt is odaírtam, hogy van aki ilyenkor tervezi. Abban nincs semmi baj, pusztán én nem tudom megérteni. Természetesen ha akarnék most gyereket, akkor nem az döntene hogy a párom marad-e vagy nem. Én nem szapulnám őt hogy legyen belőle apuka azonnal mert ha már megcsinálta akkor hajrá. Megértenám ha nem akarja, még akkor is ha terveztük! Mert az érzelmek nem olyan dolog ami irányítani lehetne, legfeljebb elfolytani, de az ugye snekinek sem jó. Úgy sosem szülnék gyereket, hogy nincsenek meg a feltételei. De a kérdező azt tesz amit jónak lát.
2009. okt. 19. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!