Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsa e a babát vagy nem?

Megtartsa e a babát vagy nem?

2009. okt. 16. 20:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés már rosszul kezdődik!!MEGTARTSA??Miért? Apa nélkül fogant?????Talán MEGTARTSÁK vagy nem!!!Igaza van az előttem szólónak bár pontok nem lesznek :-))De vállalom én is!!Sőt annak a válaszolónak is igaza van aki azt írta az öngyilkosság nem gyilkosság??És ő felelősségteljesen tud dönteni ugye???Gondoljátok el mit érezhet és mit kaphat a fiú akinek az álláspontját még nem is ismerjük!!
2009. okt. 17. 08:58
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem én Vagyok aki ott feltette a kérdést !

Én csak azért raktam át ebbe a topikba , hogy értelmes nők is adjajnak választ , mert ő a szex témába rakta fel a kérdést, és sztem legtöbben ilyen vele egykorú emberkék adtak neki választ , és legtöbben azt mondták , ne tartsa meg!

Én csak ide raktam hogy kapjon anyákáktól , és abortuszon átesett hölgyektől választ!

Bocsi hogyha rosszul tettem fela kérdést. !

Mégegyszer elnézést.

2009. okt. 17. 11:07
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
nincs gáz,csak sok a hülye kötekedő ember,ami már idegesítő.nem is értik az egészet de azért azt megjegyzik,hogy nem jo a kérdés.
2009. okt. 17. 11:25
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Nincs semmi gáz,nem a te hibád.Senki nem neked szánta a választ,hanem mindenki a témával kapcsolatban mondta el a véleményét.Én nem látom a sok hülye kötekedőt!!Illetve 1-et látok!!!11.25!!!
2009. okt. 17. 12:21
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Az öngyilkosság ha magadat megölöd az oké.Egy kicsibaba aki nem is kérte hogy ott legyen hanem nyugodtan beägyazódott oda szépen és várja hogy megszüllessen..hät nem ember aki meg tudja ölni..Gratulälok a 7.vagy nem tudom hanyadik välszolónak.Igen biztassuk hogy ölje meg a kisbabáját ez az Miërt ne lehetne akár 3-szorosan is hiszen pici nem tud mit csinálni...Undorító!!!

Egy 21 hetes 18 éves

2009. okt. 17. 18:55
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok.A fiu álláspontja meg nagyon egyszerü:sosem lesz anya sosem fog szülni ezért persze hogy az elsö megnyilvänulás hogy menjj az abortuszra!!!Ami nem kis áldozat ugebär,na de ennyi erövelakkor ö is köthetne rá csomót és az csak 1 embernek ártana
2009. okt. 17. 19:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a hetedik. Lehet hogy a terhesség és elvette olvasási képességed és a helyesírásod, de én nem írtam, hogy vetesse el. Azt az én véleményen volt, azonban azt írtam neki, hogy tegyen ahogy jónak látja! Azon kívül, még mindig nem fogadom el, hogy azért mert ők beleestek abba az 1 vagy nem tudom hány %-ba (mert ugye ha rendesen szeded a gyógyszert akkor sem 100%-os!!!), a fiúnak rögtön mintaapává kell válnia és mivel ezt nem akarja ezért egy nagy szemét állat. Igenis joga van nem akarni, ami nem azt jelenti, hogy vetesse el,de kényszerítse akarásra a fiút sem! A fiú nem tett semmit, normálisan használták a gyógyszert... Már bocs, én is 18 éves vagyok, és valahogy fontosabb, hogy legyen egy érettségim, és életem (nem buli, pia, szex, még életemben nem ittam...), meg tudjak élni. Lehet, hogy valaki olyan szerencsés, hogy ennyi idős korban meg tud adni mindent a gyerekének, de én nem, és nem fogok a szüleimen élősködni... Felelőtlenség ilyen korban becsúszott gyereket szülni (az más ha valaki ilyenkor tervezi, bár arra is furcsa szemmel nézek, de hát ő tudja). De az ő dolga.
2009. okt. 17. 19:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Tök vicces, hogy az öngyilkosság oké, az abortusz meg nem. Vagy úgy gondoljátok, hogy akkor legalább az ilyen felelőtlen anya is odavész, akkor legalább megbűnhődött?... Csakhogy az a gyerek akkor is meghal, mindegy hogy abortusz vagy öngyilkosság... -.-"
2009. okt. 17. 19:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
19.10!Teljesen igazad van!!19.17!Nem oké az öngyilkosság ,de ő nem is lesz öngyilkos ez egyfajta figyelemfelkeltés!Ő így akarja érvényesíteni az akaratát és ez nem fair ez nagyon gyerekes!!
2009. okt. 18. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom a csaj meg akarja tartani a babát, de elsősorban azért, mert fél az abortusz következményeitől. A fiú meg még élne egy kicsit ( a csajjal együtt, mert mindketten fiatalok).

Nyílt örökbefogadás? Akár a lány szülei is örökbe fogadhatnák a babát, vagy esetleg ismeretlenek, de nyíltan. Így a csaj tudná hová kerül a gyereke, de mégsem lenne abortusza. Rengeteg család vár babára, és manapság szinte bármi megoldható egy jó egyesületen keresztül.

Én ahhoz a kisebbséghez tartozom, akik abortuszellenesek. Hiszem, hogy nem véletlenül jönnek össze ezek a babák, biztosan van valami céljuk az életben. Úgymond leszületni akarnak közénk, mert feladatuk van. Nekünk, embereknek egyszerűen nincs jogunk elvenni tőlük ezt a lehetőséget.

Bocs, de nekem ez a véleményem.

2009. okt. 19. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!