Megtartsa e a babát vagy nem?
Nem én Vagyok aki ott feltette a kérdést !
Én csak azért raktam át ebbe a topikba , hogy értelmes nők is adjajnak választ , mert ő a szex témába rakta fel a kérdést, és sztem legtöbben ilyen vele egykorú emberkék adtak neki választ , és legtöbben azt mondták , ne tartsa meg!
Én csak ide raktam hogy kapjon anyákáktól , és abortuszon átesett hölgyektől választ!
Bocsi hogyha rosszul tettem fela kérdést. !
Mégegyszer elnézést.
Az öngyilkosság ha magadat megölöd az oké.Egy kicsibaba aki nem is kérte hogy ott legyen hanem nyugodtan beägyazódott oda szépen és várja hogy megszüllessen..hät nem ember aki meg tudja ölni..Gratulälok a 7.vagy nem tudom hanyadik välszolónak.Igen biztassuk hogy ölje meg a kisbabáját ez az Miërt ne lehetne akár 3-szorosan is hiszen pici nem tud mit csinálni...Undorító!!!
Egy 21 hetes 18 éves
Úgy látom a csaj meg akarja tartani a babát, de elsősorban azért, mert fél az abortusz következményeitől. A fiú meg még élne egy kicsit ( a csajjal együtt, mert mindketten fiatalok).
Nyílt örökbefogadás? Akár a lány szülei is örökbe fogadhatnák a babát, vagy esetleg ismeretlenek, de nyíltan. Így a csaj tudná hová kerül a gyereke, de mégsem lenne abortusza. Rengeteg család vár babára, és manapság szinte bármi megoldható egy jó egyesületen keresztül.
Én ahhoz a kisebbséghez tartozom, akik abortuszellenesek. Hiszem, hogy nem véletlenül jönnek össze ezek a babák, biztosan van valami céljuk az életben. Úgymond leszületni akarnak közénk, mert feladatuk van. Nekünk, embereknek egyszerűen nincs jogunk elvenni tőlük ezt a lehetőséget.
Bocs, de nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!