Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyünk először 4D-re....

Holnap megyünk először 4D-re. Elég ha indulás előtt megiszok egy kávét (nem szoktam) és útközben (60km) megeszek egy csokit? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

30 hetes leszek vasárnap,és már alig várom hogy láthassam.Ezért is szeretném hogyha egy kicsit mozgékonyabb lenne,igy mostmár bemutatkozhatna a rokonoknak is:)

Előre is köszi a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást kivánok.

2009. okt. 16. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
előtte 10 perccel edd meg a csokit. Nálunk ilyen praktikák sosem jöttek be:)
2009. okt. 16. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálatok mi jön be, nálunk az apukájára felkel a babóm, elég ha ő megsimizi a pocim. Csoki, kávé nekünk nem jött be, esetleg hangos zajjal fel tudom kelteni, de azért az elég gonosz dolog. Egyébként őket eléggé zavarja az UH, nekik elég hangos, szerintem arra fel fog ébredni :)

33h km :)

2009. okt. 16. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem ettem, nem ittam előtte semmit, mégis jó lett a 4D. Szépen mutatta magát, mozgott is. Ásított, szopizta az újját,pisilt. :) :) :)

33km

2009. okt. 17. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 25 hetesen voltam.Én előtte ittam egy kis colát.Hát bejött.Nagyon kis ficánka volt.Nagyon nagy élmény.Remélem ti is nagyon fogjátok élvezni!!!30 hetes km.
2009. okt. 17. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
na, ficánkolt Babuci?:)
2009. okt. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!