Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, hogy bírjátok az...

Kismamák, hogy bírjátok az utolsó hónapot?

Figyelt kérdés
Nekem már lelkiismeret furdalásom van, mert állandóan az jár a fejemben, hogy bárcsak már szülnék, pedig még csak 36 hetes vagyok.

2013. júl. 3. 20:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez a vége elég kínkeserves és én nagyon türelmetlen típus vagyok, ez egy rossz tulajdonságom, mai most hatványozottan rosszul jön...:D

Kitartást nektek,nekünk, reméljük, időben, de nem túl soká már kibújnak a kis nyári babák.

(azt próbálom képzelni, hogy télen is ugyanúgy nyűgöd lennék, mert akkor még az éjszakai séta és fagyizás se jöhetne szóba, viszont hatmillió réteg ruhát kellene felvenni:D)

2013. júl. 7. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is várom már, 35+3 vagyok, de mivel a középsőm 34+5-re született, én azt mondogatom, még 12 napot bírjon ki, még 11-et, stb. Nem szeretnék idő előtt szülni még egyszer, mert még ha minden oké is, akkor is kicsit macerásabb, mint ha időre jön. Úgyhogy még 11 nap, és utána már én se bánom, mert a meleget én se bírom, éjjelente felébredek, és lehajolni meg felülni már nagyon nehezen tudok. És hát a gyerkőcöket ellátni, meg játszani velük is sokkal könnyebb volt pocak nélkül. Lelkiismeret furdalásod ne legyen emiatt, mindenki várja már a végét, és egy teljesen új élet kezdődik mindannyiunk számára.

Könnyű szülést mindenkinek!

2013. júl. 9. 12:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, drukkolok, hogy kibírjátok egyben ezt a pár napot, aztán meg tényleg könnyű szülést Neked és mindenkinek! Nekem a héten van még némi intézkedni valóm, de szombattól (akkor már 37 hetes leszek) már nagyon várom kifele:))
2013. júl. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!