34 hetes kismamák, hogy bírjátok ezt az időjárást? Meg úgy egyébként?
Pont most tettem ki egy kérdést, mert ma nagyon erősen keményedtem, bár őszinte leszek most, hogy lehűlt a levegő kicsit fellélegeztem, hogy végre tudok aludni...
Én nem kertelek, már iszonyatosan nehezen viselem... mindenem fáj, izzadok ebben a melegben mint egy ló, közben tiszta víz a kezem a lábam.. meg megy az aggódás, hogy nehogy baj legyen, mert túl érett a lepényem... hetente járok keringés vizsgálatra...
Hogy számolod a napokat azt elhiszem... én minden héten úgy megyek vizsgálatra, hogy én már nem jövök haza...
És hogy őszinte legyek már nem is bánnám.. :)
Szenvedek! Már a jövő hetet várom, akkor jön egy kis lehűlés végre.
DE előre félek, hogy a kórházban milyen meleg lesz. És ott vannak azok a nejlonnal bevont ágyak!!!
Picit megnyugtattatok, hogy ti is szenvedtek, mert már kezdtem azt érezni, hogy gáz vagyok, amiért nem ül ki áldott mosoly az arcomra, ahogy telnek a napok... Görcsöl, dagad, forrósodik a lábam,ég a gyomrom, napi ötször tusolok, de a legnehezebb, hogy az utolsó pillanatig húztam a diplomamunkámat és még meg kell írnom, de nem tudok koncentrálni...
Nekem is eszembe jut, hogy nem bánnám, ha ki akarna jönni, de hát még kell neki odabenn pár hét... Hátha a lehűlés kicsit segít a kínjainkon...
Igen, ez a sok front-váltakozás lehet, hogy megbolygatja a dolgokat, de remélem, legalább nem a 36. hét előtt, utána már nagy baj nem lehet elvileg...
Ez a meleg amúgy is trükkös, mert állandóan szomjas vagyok, ezért több liter vizet megiszom, de így meg szinte az egész napot pisiléssel töltöm.:D De gondoljunk arra, hogy elrepül ez a pár szenvedős hét! Kitartást nekünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!