Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már veletek ilyen? Ez...

Történt már veletek ilyen? Ez egy képtelen történet!

Figyelt kérdés
Első babámat várom, hamarosan szülök. Tervezett baba volt. A férjem beleszeretett egy férjes asszonyba, aki jelenleg a 2. babáját várja a férjétől. A férjem azon kívül hogy szerelmes, ilyeneket ír neki, hogy úgy aggódik értük, mintha a sajátja lenne. De akkor a sajátjáért miért nem aggódik? Aki a terhessége alatt szeretett bele egy másik férfiba, és szerelme viszonzásra is talált, az kérem, írja meg a történetét, mert számomra ez egy képtelen történet! Szeretem a férjem, de most óriásit csalódtam! Megszakad a szívem!! Csak sírni tudok!!! Hogy történhet meg ilyen?
2009. okt. 16. 09:58
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
bocs, nem "a férjem testvérével", hanem a "férje testvérével"
2009. okt. 20. 09:10
 32/32 anonim ***** válasza:
Draga kerdezö!Hidd el visszafogjak kapni az elettöl az biztos.Idövel az egesz szitu amiben most vagy csak egy rossz alom lesz.Minden rendbe fog jönni igy vagy ugy.Nekem is csak ilyen nehez dolgok voltak az eletemben mindig tuleltem.Akarmi bajom van mindig a Jostenkenek panaszkodok es ugy megkönnyebbülök utana!Probald ki te is!Minden jot kivanok neked es a babadnak!!!
2009. dec. 12. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!