Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már veletek ilyen? Ez...

Történt már veletek ilyen? Ez egy képtelen történet!

Figyelt kérdés
Első babámat várom, hamarosan szülök. Tervezett baba volt. A férjem beleszeretett egy férjes asszonyba, aki jelenleg a 2. babáját várja a férjétől. A férjem azon kívül hogy szerelmes, ilyeneket ír neki, hogy úgy aggódik értük, mintha a sajátja lenne. De akkor a sajátjáért miért nem aggódik? Aki a terhessége alatt szeretett bele egy másik férfiba, és szerelme viszonzásra is talált, az kérem, írja meg a történetét, mert számomra ez egy képtelen történet! Szeretem a férjem, de most óriásit csalódtam! Megszakad a szívem!! Csak sírni tudok!!! Hogy történhet meg ilyen?
2009. okt. 16. 09:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Hidd el, visszakapják őt ezt a sorstól, ugyanígy, vagy máshogy, de visszakapják. Én tudom, átéltem hasonlót, és láttam hogy mindenki megkapja a büntetését. Nem azért mert szerelmes lett egy másik nőbe, nem ez a baj. A baj, hogy egy gerinctelen féreg, a nővel együtt, mert ilyenkor miért nem lehet a másik elé állni, és elmondani mi van? Ja merthogy fél feladni a biztosat mindkettő. Így a háta mögött alázza porrá, azt akinek hűséet fogadott.

Ne félj, megkapja az élettől ami jár neki.

2009. okt. 16. 14:37
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

13:25-ös válaszolóhoz lenne egy kérdésem de persze ha nem akar nem válaszol.

És a te párod tudja hogy nem tőle hanem a szerelmedtől van a baba akit most vársz?Esetleg annak a párja is tudja hogy más nő gyereket vár tőle?Gondolom akkor ezt sem vállaltátok fel ha már a szerelmeteket sem.

Kedves kérdező én mindenképp tiszta vizet öntenék a pohárba még ha az nagyon fájdalmas is.Persze most a legfontosabb a babád és nagyon nagyon vigyázz rá!!!!ÉS megkérdezhetem hány hetes babás vagy?Abban meg igazat adok amit leírtál hogy miért nem hagyod ott a helyet ahol laktok!Nem tudom hanyas válaszoló voltam.

A 36 hetes km.

2009. okt. 16. 14:39
 23/32 A kérdező kommentje:
Igen. 33 hetes vagyok. Féltem a babámat ettől a nagy drámától, így is majdnem kirúgja az oldalam. Nyomkodja magát, ficánkol, olyan, mintha nyűgös lenne. Biztos érzi a feszültségem. igazatok van abban, hogy ezt meg kell beszélnem a férjemmel. A szerelmes nőtől én is szeretném megkérdezni, hogy szeretné felneveltetni más gyerekét a férjével és miért nem vállalják fel a kapcsolatukat?Nem ítélkezem, egyszerű kíváncsiság. Nekem van egy ismerősöm, aki biológia órán - amikor tanulták a vércsoportokat - jött rá, hogy az apja nem lehet az édesapja. Mint később kiderült 17 évvel ezelőtti hasonló szituáció miatt...
2009. okt. 16. 15:12
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
remélhetöleg ez valami fellángolás a férjed részéröl és hamar elmullik,de tényleg mióta tart?de hidd el fog ö még a saját családja után kaparni,most neked nagyon nehéz lelkileg nem is tudom hogy birod,de biztos vagyok benne rájön mit is tett a családjával ,de ha megbocájtaszz is neki ne rögtön tedd érezze a sulyát,és SZÉGYELJE magát a sárga fölgig!!!minden jot és kitartást kivánok!!!!a babádhoz millió boldogságot!!!
2009. okt. 16. 20:32
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Neked is utolsó. Azt hiszem, nyár óta tart, már voltak jelek, csak én nem akartam róla tudomást venni. Remélem, igazad van, és ez tényleg csak egy fellángolás. Hisz igazán sosem teljesülhetett be a szerelmük, távolról pedig egy elképzelt ideált nagyon könnyű szeretni. De mi van a hétköznapokkal? Boldog babavárást!
2009. okt. 16. 23:17
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mi a helyzet veletek? Milyen a hangulat otthon? Konfrontáltad az email miatt? Hogy van a lelked? Írd meg légyszi..aggódom!!
2009. okt. 18. 22:37
 27/32 A kérdező kommentje:
Szia! Aranyos vagy, köszi az érdeklődést. Szerencsére hétvégén pont úgy jött ki, hogy nem volt itthon, így sikerült kicsit lenyugodnom. Szeretném vele higgadtan megbeszélni a dolgot, azt hiszem, várok még, hogy alakul a kapcsolatuk. Barátnőm azt a tanácsolta, várjam még ki ezt a pár hetet a szülésig, mert félő, hogy idő előtt beindul, ha most egymásnak esünk. Nemtudom, sikerül-e addig magamban tartani, de kell egy kis idő, míg tiszta fejjel le tudok vele ülni beszélgetni. Persze nagyon fáj még mindig, reggelente úgy ébredek, hogy biztos csak álmodtam, aztán rá kell hogy jöjjek, mégsem. Köszönöm az érdeklődésed!
2009. okt. 18. 23:13
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, minél hamarabb beszélj vele! A legegyenesebben: ő mit szeretne, döntse el! Jobb esetben az is eszébe jut: te mit szeretnél! Akár így, akár úgy dönt: mi lesz a megoldás, ami mindkettőtöket kielégít: akár anyagi, akár lelki szempontból. Én egy napig tudtam ezt az állapotot elviselni, aztán kis sírós-pityorgós módon megoldottuk: amit nagy szerelemnek olvastam a hölgyhöz írt az e-mailjeiben, az egy kis fruska iránti butaság, ahogy ő jellemezte. De azért jókor térítettem vissza a való életbe.

Ne sokat rágd magad ezen: szerintem ez rosszabb a terhességednek, mint a kiborulás. Tőled is függ, hogyan zajlik le ez a beszélgetés. És könyörgöm, ne csak a gyerekre gondolj, még előtted is van jónéhány szép év!

Én nagyon szorítok!

2009. okt. 19. 14:06
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Mindenki, ha még valamit érdekel a történetem

Csakhogy picit világosabban lássátok: nem elég, hogy terhesen beleszerettem valakibe: ő a sógorom, és 4 évig kibírtuk egymás közelségében komolyabb közeledés nélkül. Csak enyhe célozgatások, inkább az volt a szembetűnő, hogy mint két barát tudtunk beszélgetni. Olyan, mintha a másik felem lenne teljesen.

Szóval nem akarjuk szétverni a családot, a nagycsaládban is ez komoly felháborodást váltana ki. Engem nem a botrány érdekel, de nem akarok senkit szenvedni látni. Ő elmondta a feleségének, hogy szerelmes belém, ezek után enyhe fenyegetések közepette úgymond leszálltam az uráról: ezt ő így vette le a történetből, hiába érvelt a párja, hogy nem én jártam őutána. Ekkor volt nyuszi a nagy Ő, de félt, hogy elszakítja a felesége a gyerekeitől, és hogy teljesen összeomlik. Az enyém pedig sokszor rákérdez, de csakhogy ne vesszen össze a testvérével, próbálok hárítani. Persze érzi ő is, hogy már nem a régi a kapcsolatunk! De nem is kell réginek lennie, mindig változnak az érzelmek, nem? Azt hiszem ezt leszámítva kiegyensúlyozott a családi életünk, ez a vívódás is csak bennem zajlik- erős nőnek érzem magam.

Én kitartok a családom mellett, most kicsit féltem ezt a picurkát idebenn, de tudom, hogy ez az egyetlen kapocs a Szerelmemmel. Sajnos ennek elégnek is kell lennie, ha már így döntöttünk mindketten.

Hogy mi lesz, ha véletlenül kiderül? Talán a lelkem legmélyén azt is szeretném, hogy kiderüljön!?

2009. okt. 19. 15:19
 30/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy meg kell vele beszélnem és tisztáznunk kell a dolgokat. Keresek rá egy alkalmas időpontot és megbeszélem vele. Nemtudom, ez csak egy fellángolás-e, mert semmi jele annak, hogy ő el akarna menni, vagy hogy ne akarná, hogy mi maradjunk. Mindezek ellenére le fogok vele ülni beszélgetni. Köszönöm, hogy írtál, nagyon jól esett.

Utolsó válaszolónak: nem könnyű helyzet, de ahogy írtad is, ez már ezek szerint nyílt titok a családodban. Szerinted senkinek nem jutott eszébe, hogy esetleg a sógorodtól lehet a gyerek? És a nagy családi összejöveteleken hogy fogja érezni magát az igazi apa, amikor a gyereke a testvérét fogja apának szólítani. Nekem az a véleményem, minél később derül ki, annál nagyobb fájdalmat fogtok okozni mindenkinek. Egy ilyen szituáció mindenkivel előfordulhat, csak az a nagy kérdés, megéri-e ezeknek a fellángolásoknak engedni, mert utána nagyon nagy árat kell fizetni érte. Nekem is van egy ismerősöm, aki a férjem testvérével jött össze, igaz, már csak akkor, miután a férjétől elvált. Azóta van egy gyerekük. Hát mindenesetre tégy, ahogy jónak látod, ezt Ti érzitek.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2009. okt. 20. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!