Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már veletek ilyen? Ez...

Történt már veletek ilyen? Ez egy képtelen történet!

Figyelt kérdés
Első babámat várom, hamarosan szülök. Tervezett baba volt. A férjem beleszeretett egy férjes asszonyba, aki jelenleg a 2. babáját várja a férjétől. A férjem azon kívül hogy szerelmes, ilyeneket ír neki, hogy úgy aggódik értük, mintha a sajátja lenne. De akkor a sajátjáért miért nem aggódik? Aki a terhessége alatt szeretett bele egy másik férfiba, és szerelme viszonzásra is talált, az kérem, írja meg a történetét, mert számomra ez egy képtelen történet! Szeretem a férjem, de most óriásit csalódtam! Megszakad a szívem!! Csak sírni tudok!!! Hogy történhet meg ilyen?
2009. okt. 16. 09:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%
Van 1 tortenetem az 1ik ismerosom terhes maradt de koyben szet mentek a sraccal kesobb tudta meg a csaj h terhes 5 hos terhes v amikor meg mondta a sracnak de kozben osszejott 1 masik sraccal aki felvalalta a csajt a babaval ay apuka pedig nem kivancsi a lanyara 1x se latta pedig le se tagadhatna eyt csak azert irtam le h ne busulj mert mint lathatod fordulhat jora is az eleted es mindig van kiur
2009. okt. 16. 11:01
 12/32 anonim ***** válasza:
83%

Hát tudod undorító és mocsok nők vannak a világon, néha szégyellem hogy nő vagyok. Én 10 hetes terhes voltam, mikor elzavbartam a férjem, mert egy tőle egy évvel idősebb 35 éves nő akarta megfogni magának. Nem zavarta sem én, sem a terhesség. Gondolom a kis férjem is egy kicsit fellélegzett, tetszett neki a változatosság, de ő hamar észre tért és visszajött. Én visszafogadtam, azóta szépen vagyunk, nem emlegetjuk a multat. Sajnos van akinek semmi sem szent, persze nem csak a nő a hibás, hiszen könnyű Katit táncba vinni, ha ő is akarja.

KITARTÁS, vigyázz magatokra!

2009. okt. 16. 11:11
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

És erre hogy jöttél rá?Egyáltalán hogy tudod magad "előadni" előtte hogy nem tudsz róla?Nagyon sajnállak és együttérzek veled!!!Elég gusztustalan a párod már ne is haragudj hogy ez írom.Hogy lehet ilyen?Ilyenkor mindig eszembe jut hogy de jó is hogy nekem nem ilyen a párom és remélem nem is lesz soha ilyen.

Iszonyatos nagy erőt és kitartást kívánok neked és azt is hogy találd meg azt a párt aki meg fog becsülni sokkal jobban mint a jelenlegi párod!!!

36 hetes km.

2009. okt. 16. 12:35
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer mindenkinek az együttérző sorokat. Erre tegnap este jöttem rá, mivel gyanús volt a viselkedése, belenéztem az e-mailezésébe. Hiba volt, egyébként sem szoktam ilyet csinálni, de most valahogy nem tudtam ellenállni. Ezért sem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy tudok róluk, mert még ő állna neki feljebb, hogy merészelem én megnézni az e-mailjeit. Talán igaza van, jó tanulság ez az élettől, hogy ne kíváncsiskodj! Még egyszer mindenkinek boldog babavárást és köszönöm a válaszokat!!
2009. okt. 16. 12:46
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok az utolsó válaszoló.

Nem tudnál a szüleidhez vagy valahova elmenni?Így nem lesz neked jó!Amikor melléd fekszik mindig eszedbe fog jutni amit tett.És ha már most ezt csinálja mi lesz később?Én magamból kiindulva biztos bombát robbantanék.Valahogy megtudakolnám a férje elérhetőségét és elmondanék neki mindent.Vagy akár az e-mailjára küldeném azokat amit ők beszélgettek egymásközött.Mondjuk én a féjremmel is közölném hogy picinyem tudok mindent.Az is lehet hogy észbe kapna,de ha nem akkor legalább tudnád az igazat hogy hogyan is áll hozzátok.Azért pedig ne legyen lelki furdid mert megnézted ez e-mailját mert pl. mi a férjemmel ha együtt vagyunk itthon akkor egymás előtt szoktuk az ilyesmit megnézni és nincs titkolni valónk.Gondolj bele ha nem nézed meg akkor jobb így hogy (neharagudj ilyet írok)hülyének néz és mindenki "röhög" a szemedbe?És hány éves házasok vagytok?

2009. okt. 16. 13:16
 16/32 anonim ***** válasza:
60%

Én egy ilyen mocskosabb nő vagyok! Eddig mindenki a másik oldalról írt. Talán én újabbat hozok ebben a témában.

Szerintetek szerelem nem létezik 30-on túl!

Engem terhesen, 28 évesen környékezett meg a szerelem: gyerekek után voltunk már a párommal, és a nagy Ő-nek is voltak már gyerekei. Én egy realista, józan gondolkodású nőnek tartom magam, de az ilyenekre is lecsap egyszer a szerelem. Néhány évet titokban találkoztunk, most babát várok tőle, de úgy döntöttünk, maradunk a családjainkkal. Néha találkozgatunk, sokat beszélünk még telefonon: imádunk csak beszélgetni is... Ő talán többre is gondol, hiszen férfi.

A szerelem nem csökkent, csak gyávák vagyunk... nem tudom, mi lenne a jobb: Maradni a családjainkkal és életünk végéig hazudni, akár magunknak is, vagy mindent felrúgni!?

2009. okt. 16. 13:25
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

Hát, minden megtörténhet!

Utolsó válaszoló!: akkor ezek szerint a férjedbe soha nem is voltál szerelmes? Akkor miért mentél hozzá? Talán féltél, hogy egyedül maradsz? Bocsi, nekem a házasság szent. Ahhoz mentem hozzá, akit szeretek. Persze tudom, hogy el lehet hidegülni, megromolhat a kapcsolat, stb. De az jön le a szavaidból, hogy te soha nem voltál szerelmes a férjedbe!!!! Akkor meg csak átverted az első pillanattól. Így jobb, hogy más gyerekét hordod? Ha olyan nagy a szerelem, akkor miért nem vagytok együtt? Bocsi, nem akarok én pálcát törni senki felett, de nem értem.

Ha az a nő szerelmes a kérdés kiíró férjébe, akkor miért nem állnak ki és mondják meg mindenkinek nyíltan? Nincs olyan titok, ami ki ne derülne. A lassú, titkos bántás, öldöklés talán jobb?

2009. okt. 16. 13:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak! Mindent felrúgni! Főleg, ha tőle vársz babát! Ha igazán szeretitek egymást, felvállaljátok a kapcsolatotokat. A plátói szerelemben nem hiszek! Akkor már robbantsatok bombát! A párotoknak is könnyebb lesz, ha nem kell hazugságban élnie. Megértem a szerelmüket, a Tiédet is, de én nem tudom leírni a fájdalmamat! Mert iszonyatosan fáj! Utolsó előtti válaszolónak: sajnos a szüleimhez nem tudok menni, kicsi a lakás, de nem is akarok. Ez az otthon azért néz ki így, mert én tettem azzá. Ez az én otthonom is és nem én vágyódom el innen. És az a legnagyobb baj, hogy szeretem a férjem, akivel egyébként 4 éve vagyunk együtt. Megszakad a szívem! Utolsó válaszolónak köszönöm, hogy írtál és felvállaltad, nem ítéllek el, mindenki lehet szerelmes, de fel kell vállalni, hogy ezzel óriási fájdalmat tudtok okozni másnak. Mindezek ellenére, ha menni akar, ha mennem kell, megértem, szeretetet senkitől nem lehet kikényszeríteni. Csak tényleg rettenetesen fáj!!!
2009. okt. 16. 13:40
 19/32 A kérdező kommentje:
13.34es válaszoló. Veled is egyetértek! Ha valóban akkora a szerelem, akkor vállalják is fel a kapcsolatot. Az, hogy beleszeretünk másba, megtörténhet, de ha már attól az embertől várunk gyereket, akkor a házastársunkat nem tehetjük ki annak, hogy más gyerekét nevelje. Ez már nem tisztességes. A szerelmet meg lehet érteni, de ezt nem. Ez előbb-utóbb ki fog derülni, mert ezek a dolgok mindig kiderülnek.
2009. okt. 16. 13:48
 20/32 anonim ***** válasza:
73%

Én biztos rákérdeznék, hogy mi folyik a hátam mögött. Hidd el, mindenkinek az a legjobb, ha tiszta vizet öntetek a pohárba.

A babádra meg nagyon vigyázz!

2009. okt. 16. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!