Holnap töltöm a 21-ik hetet és nagyon aggódóm, mert 2 napja nagyon keménynek és feszülősnek érzem a hasamat, főleg köldök felett. Mitől lehet ez? Napi 3X2 magnéziumot szedek.
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:47
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy egész nap így van.
2013. júl. 3. 08:49
2/5 anonim válasza:
Szerintem semmi rosszat nem jelent, sokan keményednek már ennyi idősen. Gondolom MagneB6-ból szeded a fenti adagot, esetleg érdemes lehet átállni valami nagyobb dózisú készítményre. Nekem a MagneB6 semmit nem használt, viszont most 2X1 Magnerot-ot szedek és szuper.
3/5 anonim válasza:
Pontosan en is azt tudom tanacsolni mint az elottem szolo. Magnerot!!!
4/5 anonim válasza:
Én ugyanúgy voltam mint te, én is azt gondoltam, hogy ez normális, de nem volt az, egy hétre kórházba is kerültem, mert nem álltam le, és a végén begörcsöltem.
A tanácsom, mindenképpen magnézium citrát tartalmú készítményt szedj, a magnerot 500 mg-ban kb 36 mg hasznosul csak, sajnos ez édeskevés, jobb a magnézium citrici, abból én 3*1-et szedek + rengeteg pihenés, ha nem javul, a dokidnak mindenképp szólj, nehogy úgy járj, mint én.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Pontosan nem tudom milyen magnéziumot szedek a doki írta fel és furán is nézett rám a gyógyszertáros néni,mert azt mondta,hogy ezt 40 évvel ezelőtt használták és a városban csak egy helyen keverik ki.Ha holnapra nem javul akkor elmegyek az orvoshoz,mert nem szeretnék kórházba menni.
2013. júl. 3. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!