Miota szedem a magneziumot jobban gotcsolok?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete szedem orvosi utasitasra, mert volt egy keves gorcsolesem, ami mar-mar allando volt.
A dokim mondta, hogy vegyek magneziumot es kezdjem el szedni, napi egyszer.
Azota jobban gorcsolok esnem tudom miert. Ket napot kihagytam es most megint nincs bajom.
Ez normalis?
2013. jún. 8. 07:23
1/3 anonim válasza:
Végre valaki! ÉN már ki sem mertem írni ezt a kérdést, de a lényeg ugyanez. Úgyhogy én abba is hagytam, nem érdekel, hogy ki mit mondott. A hasam is görcsölt és a vádlim is, amikor szedtem a magnéziumot. Leálltam vele, és azóta semmi bajom. Előszőr nem is értettem, hogy mi van, csak azért hagytam abba, mert elfogyott és nem tudtam azonnal beszerezni másikat. De aztán mikor újra kezdtem megint beállt a vádlimba a görcs és a hasam is keményedett, úgyhogy elkezdtem gyanakodni... leálltam vele, elmúlt. Próba képpen még egyszer bepróbáltam egy kis kihagyás után, de ugyanaz a hatás volt, úgyhogy én úgy döntöttem nem érdekel a magnézium tovább. Legrégebben a 22. héten szedtem be, az első trimeszterben szedtem a 8-kb a 15-ig, utána a 20. héten, majd a 22-en. Most 31+6 hetes vagyok és azóta mióta nem szedem kutya bajom.
2/3 anonim válasza:
Én végig szedtem a magnerotot marék számra. Havi 10eFt csak erre ment el. Végig attól féltem, hogy korábban szülök, de a 36. héten csak abbahagytam a szedését. A 40.hétig élveztem a terhességet. Semmi panaszom nem volt.
Eddig nem gondoltam, hogy lenne összefüggés.
3/3 anonim válasza:
Csajok! Kipróbáltam! Ez tényleg működik!!! A héten már nem szedtem én sem, és sokkal jobb tényleg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!