Kismamák, ki hány db magnéziumot (MagneB6-ot, vagy Magnerotot szed be egy nap?
Figyelt kérdés
Érdekelne mi számít soknak, illetve kevésnek, ki mennyit szed?2013. jún. 11. 18:41
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy melyik, mert a Magne B6 Mg tartalma töredéke a Magnerotnak.
Én magnézium citrátot szedtem (500mgos), a 30. hét után már napi 6 szemet.
2/9 anonim válasza:
Nekem 3x1 magnerotot kellett szednem. Ez elég soknak számít.
3/9 anonim válasza:
Orvosom azt mondta, hogy ezt bátran lehet szedni. Az elején jobban görcsölgetett a hasam, akkor 3x2 vettem be a MagneB6-ból. Mostanában van úgy, hogy napokig nem is vezsek be semmit, van amikor csak 1-et este, vagy ha érzem, hogy jobban növöget a méhem, akkor 2-t délben és 2-t este. Szóval változó.
4/9 A kérdező kommentje:
Én Magnerotot szedek, a napi 3 kevés lenne? (26 hkm)
2013. jún. 11. 18:44
5/9 anonim válasza:
2-nél több Magne B6-ot nem szedtem az első 3-nál, csak a 4. gyerkőcnél amikor bőven idő előtt nyílni kezdett a méhszájam szedtem sokat,akkor viszont a Magnesii citrici-ből 6-ot!
A magnézium adagolását orvossal kell megbeszélned! Ha sokat keménykedsz,esetleg görcsölgetsz,akkor érdemes megemelni az adagot! Egyébként ha nincs panasz,akkor nem muszáj szedni a magnéziumot!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig keveset szedtem, de megemelte napi 3-ra a Magnerotot, mert mikor megvizsgált 2 napja, azt mondta feszes a hasam.
2013. jún. 11. 18:48
7/9 anonim válasza:
En 3x2 magnerotot szedek, mert sajnos eleg koran megrovidult a mehnyakam. 25hkm
8/9 anonim válasza:
Magnosolv magnézium port szedek napi egy tasakkal, ez nagyon jól felszívódik, amit érzek is. A magnerot nekem nem használt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!