Állandó éjszakai lábikragörcsöm van, pedig szedem a magnéziumot. Mit csináljak?
Éjszakánként 3-4szer is előjön, csak mindig hirtelen kipattanok az ágyból, ráállok a lábamra, és akkor hirtelen visszahúzódik, még mielőtt teljesen begörcsölne. Napi 2-3 megnesii citricit szedek. Mit tehetnék még?? ötletek??
25hkm
Nekem a 21.-22. héten kezdett el ilyesmi jelentkezni, az alábbi tanácsokat kaptam gyakorlott kismamáktól:
- DM-ben kapható, saját márkás magnézium készítmény, 400 db-os: napi 4x1 (nem tudom, mi van benne, mi nincs, de szerintem, több a mg tartalma, mint a hagyományos MagneB6-nak. Amit te szedsz, azt nem ismerem, de ha vényre kapható, lehet, hogy több a mg tartalma. Ezt össze kéne hasonlítani.)
- Béres Kalcium napi 2x
- Nagyon sok gyümölcs és zöldség
- Virgácsokat felpolcolni (én a téli takarónkat hajtogattam össze 3-ba és a lábam alá tettem. Nap közben és este is mikor pihentem, legalább fél órára így hagytam, vagy ameddig kényelmes volt
- Oldalt fekvésnél egy puhább párnával választottam el a lábaimat, így nem nyomtam el a vérkeringést
Nekem beváltak ezek a tanácsok, mert ahogy jöttek a görcsök, úgy el is tűntek.
30 hkm
En abba hagytam a magneziumot es megszunt minden panaszom. Veletlenul jottem ra, ugyanis elfogyott a magnexiumom, nem potoktam azonnal es lass csodat, se labgorcs, se hasfajas. Azota teljesen jol vagyok.
Mellesleg, mar mastol is hallottam, hogy a magneziumtol rosszabbul volt. Esetleg probald elhagyni egy hetre.
A kálciumot úgy látom ketten is írtátok, és valószínű, hogy amiatt van akkor, mert régebben is kellett innom, mert kevés volt a szervezetemben. Mióta terhes vagyok elhagytam az íze miatt a pezsgőtabit, azt hittem az Eleveitben van elég, de veszek szerintem tablettába és elkezdem megint szedni. Hátha..
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!