Szerintetek ártottam a babának?
Naponta 2x átmegyek egy fémdetektoros kapun+kézi vizsgálóval is átnéznek.Most kapcsolok csak,hogy lehet káros is :(
Szóltam is,hogy hagyjuk ki mostantól!
22+5 hkm
Igen káros .
Az én munkahelyemen a kismamáknak nem kell átmenni a kapun
Minden fejlődési rendellenesség ami a terhesség során következik be. (agykárosodás, végtaghiány, szívelégtelenség, idegrendszeri sérülés stb.) Szóval ha okoz valamit az biztosan fejlődési rendellenességet fog okozni.
Na de a problémádra vissza térve, az első 6 hét lett volna igen fontos ebből a szempontból, most már majd nem mindegy, de a továbbiakban kerüljed minden képen. Férjedet kérd meg olvasson utána mivel is működnek ezek, aztán kérdezz rá az orvosnál okozhat e gondot, ha okozhat gondot akkor nézzen rá a gyerekre most már ilyen szemszögből. Ha a gyereknek lett baja az már bekövetkezett. Mindenféle képen kérd ki több orvos véleményét is, de ne kezdj el egyből pánikolni ha gond lenne már a genetikai UH-on kiderült volna. Minden rendben lesz, csak szólj a dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!