Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ezzel nem ártottam a...

Ugye ezzel nem ártottam a babának?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne toljatok le ezért. Takarítottam a wc-t és elég erős szaga volt a Domestosnak, amit nem akartam belélegezni. Így vettem egy nagy levegőt és bent tartottam pár másodpercig, majd kifújtam. Aztán jöttem rá, hogy milyen butaságot csinálok, nehogy kevesebb oxigén jusson a babának. Ugye nem csináltam nagy hülyeséget? 6+4 hetes kismama
2012. júl. 21. 21:02
 1/7 Kiki01 ***** válasza:
56%
Nyugi, ennyitől még semmi baja nem lesz. A WC-t meg átmenetileg tesco gazdaságos saját márkás WC tisztítóval tisztítsd, annak nincs olyan erős szaga.
2012. júl. 21. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha 3 perc alatti időtartam alatt tartottad benn a levegőt akkor semmi baja nem lesz:)
2012. júl. 21. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet venni a festékboltban, szájmaszkot, nem drága szerintem az jó takarításhoz.

De coca colában rengeteg foszfor sav van, azzal is nagyon szép lesz a wc. És annak nincs is szaga.

2012. júl. 21. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam:)
2012. júl. 21. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Én a terhességem végéig takarítottam domestossal! Teljesen egészséges lányom született! (És néha én is bent tartottam a levegőt), de általában inkább jól kinyitottam az ablakot, ha suvickoltam! :)
2012. júl. 21. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős terhesen még ezzel nem veszélyezteted az oxigén ellátását nyugi! :)
2012. júl. 21. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:

semmi bajod nem lesz tőle. És ahogy előttem is írta valaki: a kóla kifejezetten jóbaráttá válik ilyenkor. :) Amióta babás vagyok én kólával tisztítom a wc-t és ecettel a vízkövesedő helyeket (zuhanyzó, stb), teljesen jó!

Szép babavárást!

2012. júl. 22. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!