Milyen gyumolcsot, zoldseget ehetek megemelkedett terhességi cukor esetén? 33+3 hetes vagyok, es csak most derult ki. A babanak ezzel nem artottam eddig, ugye?
Itt meg tudod nézni az ételek szénhidrát tartalmát.
Jó lenne, ha fel tudnál keresni egy dietetikust, és cukorterhelést végeztetni, hogy valójában mennyire komoly a baj. (Van, aki csak diétázik, de van, akinek már inzulin is kell és ez nagy különbség!)
A dietetikus beállítaná a megfelelő bevihető szénhidrát mennyiséget, segítene étrendet összeállítani.
Uristen hol laksz? Albaniaban?
El kell menj orvoshoz mindenkepp,ez nem jatek.
Menj a haziorvoshoz ha kell(az csak van).
Elmondod neki a tuneteket,terhessegi cukorra gyanakszol+magyar orvos tanacsara ehgyomri cukrot mertel ami6,5 lett.
O majd elkuld diabetesz klinkara vagy valahova.
Ha gondolod kereshetek neki valami angliai tablazatot,sajnos nem nagyon emlekszem mar. Azt tudom a szolo szinte tiltott volt,barna kenyer feher helyette. Teljeskiorlesu zabpehely,egy alma/szilva,retek,paprika ,paradicsom modjaval,pritamin paprika szinten csak modjaval.
Bar nekem a terheles lett 7.9 es szigoru dietara fogtak,hetente jartam a korhazba.
Nem igazan talaltam neked semmi konkretumot. Mindenkepp dietetikus mondana el az eredmenyek alapjan. Holnap menj keresd meg a haziorvosod vagy nogyogyaszod valakit.
Nekem meg ellenorzott dieta melett is szulesinditas lett a vege.
Elozo voltam
szia
a banán,és a szőlő nem jó-ill a szilvával is óvatosan..
a többi mehet-de nézd meg,hogy mennyi a szénhidrát benne.érdemes 3óránként enni.7,10,13,15,19.kor
a diabetológián beállitják,h egy evésnél mennyi lehet a max szénhidrát-ezt ne lépd túl.nem vészes-én is hasonló cipőben járok.kibirható-és nem hizunk el legalább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!