Ugye nem ártottam a babának az Elocom kenőccsel?
Szia!
Szerintem nem ártottál vele,egyrészt ilyen kora terhességben az embrio még nincs közvetlen kapcsolatban az anyai szervezettel,másrészt szerintem egy pici krémmel nem okozhattál nagy gondot.Utánanéztem a krémnek,nem írja,hogy kifejezetten tilos várandósság alatt,csak,hogy orvosi előírásra. Ez jobb,mintha egyáltalán nem lehetne. Szerintem ne aggódj.Boldog babavárást!
31hkm
Nem ártottál! Nekem psoriasisom van, és megkérdeztem a bőrgyógyászt, amikor ott voltam pár hete, azt mondta ilyen mennyiségben (térd-könyök) nem árt, de ne használjam naponta végig.
36hkm
Szia!
Az Elocom kenőcsben titánt és alumíniumot tartalmazó anyagok vannak, amik károsak lehetnek nagy mennyiségben a magzatra. Kis mennyiségben (a kezeden egy pici folton) azonban ártalmatlan. Én is használtam, semmi bajunk nem lett tőle.
Azt mondom előre, hogy az ekcémád bizony ki fog jönni, sokkal durvábban is, mert gyengül az immunrendszered a baba miatt, szóval okos dolog lenne erről beszélned a dokiddal, hogy mit ajánl a legközelebbi ilyen esetre.
De ne aggódj, tuti nem ártottál vele!
SZép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!