Olyanoktol kérdeznék akik már szültek.36~37 hétre szültek lett valami baja a babájuknak? Most vagyok 32 hetes de a dokim megy szabira és szeretném ha nála szülnék.
36.héten volt sürgősségi császárom mert rátekeredett a zsinór a nyakára. Szerencsére időben észrevették. Semmi baja nem lett. :)
2700g-al és 50cm-el született. 11-én lesz 5 hónapos totál normálisan fejlődik. :)
Mennyi időre megy szabira?
Csak mert első babánál esélyes a túlhordás. Szerintem simán haza is ér, mire szülni fogsz, hacsak nem hónapokra megy el.
Nyilván egy egészséges magzat a 36.-37. terhességi héten már javában életképes, de korántsem a legjobb és legbölcsebb döntés azért beindítani a szülést, mert az orvosod szabira megy.
Teljesen meg tudom érteni a bizonytalanságod, én most vagyok 33 hetes, az én orvosom is szabin lesz, mikorra ki vagyok írva. Nem probléma. Megkérdeztem, ajánl-e valakit kórházon belül, azt mondta ajánlana, de nincs lényeges haszna, hiszen a pácienseit nyugodt szívvel bízza bármelyik kollégájára, mert mindegyik nagyon jó szakember. Én hiszek neki, de ha még azt is mondta volna, hogy eszembe se jusson abban a bizonyos kórházban szülni, mert kontárok a kollégák, akkor sem indíttatnám be a szülést, max. mennék másik kórházba. Persze, be vagyok sózva, látni szeretném már a kislányunkat, de majd jön, ha úgy gondolja, a szülés megindítására semmi szükség nincs jelen esetben és alapjaiban véve úgy gondolom, ez nem éppen az a gondolat, ami a kicsi érdekeit és egészségét szolgálja. A 40. hétig mindenképpen jó ott benn neki.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!