Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyanoktol kérdeznék akik már...

Olyanoktol kérdeznék akik már szültek.36~37 hétre szültek lett valami baja a babájuknak? Most vagyok 32 hetes de a dokim megy szabira és szeretném ha nála szülnék.

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én ikreim a 37. héten születtek, semmi bajuk.De ezért korábban szülni mert a doki megy szabadságra? Én nem tennék ilyet. Az én 3 terhességem közül, mindig 1 dokihoz jártam egy gyermekem született nála, a másik kettőnél szabin volt épp.
2013. júl. 1. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja, jó eséllyel. De SOHA nem kockáztatnám a gyerekem életét, jólétét azért, hogy a saját elképzeléseim szerint szüljek. Ebbe az indítás is beletartozik, ha nincs orvosi oka (a nyaralás _nem_ az!)
2013. júl. 1. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
37. hétre szültem a lányom, de nem indított szülés volt! Egészséges, 9/10-es apgár. 55cm+3240g!
2013. júl. 1. 18:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szülnék indítàssal csak reménykedem hogy még ott tud lenni a dokim.
2013. júl. 1. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:

36.héten volt sürgősségi császárom mert rátekeredett a zsinór a nyakára. Szerencsére időben észrevették. Semmi baja nem lett. :)

2700g-al és 50cm-el született. 11-én lesz 5 hónapos totál normálisan fejlődik. :)

2013. júl. 1. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Mennyi időre megy szabira?

Csak mert első babánál esélyes a túlhordás. Szerintem simán haza is ér, mire szülni fogsz, hacsak nem hónapokra megy el.

2013. júl. 1. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
37. héten szültem a kislányomat, első gyerek. Burokrepedéssel indult a szülés, mindennel együtt 6 óra volt összesen. 55cm 3630gr és 10/10 apgar. Csütörtökön szültem, szombaton dobtak is ki minket a kórházból... :)
2013. júl. 1. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyilván egy egészséges magzat a 36.-37. terhességi héten már javában életképes, de korántsem a legjobb és legbölcsebb döntés azért beindítani a szülést, mert az orvosod szabira megy.

Teljesen meg tudom érteni a bizonytalanságod, én most vagyok 33 hetes, az én orvosom is szabin lesz, mikorra ki vagyok írva. Nem probléma. Megkérdeztem, ajánl-e valakit kórházon belül, azt mondta ajánlana, de nincs lényeges haszna, hiszen a pácienseit nyugodt szívvel bízza bármelyik kollégájára, mert mindegyik nagyon jó szakember. Én hiszek neki, de ha még azt is mondta volna, hogy eszembe se jusson abban a bizonyos kórházban szülni, mert kontárok a kollégák, akkor sem indíttatnám be a szülést, max. mennék másik kórházba. Persze, be vagyok sózva, látni szeretném már a kislányunkat, de majd jön, ha úgy gondolja, a szülés megindítására semmi szükség nincs jelen esetben és alapjaiban véve úgy gondolom, ez nem éppen az a gondolat, ami a kicsi érdekeit és egészségét szolgálja. A 40. hétig mindenképpen jó ott benn neki.

33 hkm

2013. júl. 1. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem megy be a szülésre. Az én dokim is szabin volt kb. 1 hónapig és mondta hogy ne aggódjak, mert attól hogy szabin van a betegeihez bemegy ha szülésre kerül a sor
2013. júl. 2. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem megy be a szülésre? -kérdés akar lenni :)
2013. júl. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!