Kismamák mennyi kismama felsőtök nacitok van? Főleg olyanoktól kérdezném akiknek hamar volt pocakjuk vagy többedik baba.
Nem volt kismamarucim, 1 darab sem. Ha olyan helyen dolgozol, hordhatsz (talán?) tunikát, cicanacit, szoknyát harisnyával, gumis derekú nacit, nyáron akár térd felettig érő, mell alatt engedő szoknyát. Ilyesmikre gondolok:
De a cicanaci (leggings) normál fazonban nyomja a hasam,illetve lepöndörödik, a szoknyáim nem jönnek rám, a kosztüm sem, naci sem..:( tehát mindenképp vásárolnom kell nem úszom meg csak mondjuk abban igazad van hogy 2 legg nem kerül annyiba mint mondjuk 2 farmer.
Voltak ilyen egybe kötött ruháim amiket még az ősszel (nem terhesen ) hordtam de azok is mivel nem terhes ruhák úgy felkapnak a hasamon hogy tök hülyén néz ki.:(
Igen mondjuk én is igazságtalannak érzem ráadásul nő a főnököm (vagy épp ezért???) mondta is hogy mivel SZEM ELŐTT vagyok (khmm ez is milyen már, eldugna a "raktárba" mert ciki ha vki terhes???) ezért igyekezzek TARTANI az öltözködési követelményt. Na. Ráadásul nem is biztos hogy 36 hétig dolgozni akarok majd meglátom hogy bírom, kell a pénz persze de ennyire nem hogy 36.hétig ott üljek-álljak stb. De ez egy más téma már:)
Felénk nem nagyon van turi sajnos, még az első terhességemnél jó volt mert máshol laktunk és ott a turiban is volt 2-3 sor ami csak kismama ruha volt még fehér blúzt is találtam anno. Persze én hülye elajándékoztam.
Varratni valakivel? Nincs valami varrónő/néni a közelben?
Esetleg vatera, jofogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!