Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák mennyi kismama...

Kismamák mennyi kismama felsőtök nacitok van? Főleg olyanoktól kérdezném akiknek hamar volt pocakjuk vagy többedik baba.

Figyelt kérdés
És még esetleg munkába is járnak, tehát nem elég 1 nadrág meg 2 felső (most ezt csak úgy példaként írtam).
2013. febr. 18. 12:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem júniusban derült ki a babadolog, és januárban szültem. Nyáron, nyár végéig nem volt gond. Ősszel vettem mamagatyát, mert nőtt a pocakom. Összesen 3 nadrágom volt, 1 kismamafelsőm, egyet pedig anyukám varrt. Ezenkívül volt egynagy kissé nyúlt kötött mellényem. Ja, és a páromtól is lenyúltam egy kötött garbót. Ezeket kombináltam, és szerintem csini is voltam. Végig dolgoztam, és ezek kényelmesek voltak.
2013. febr. 18. 12:45
 2/26 A kérdező kommentje:
Aha az a baj hogy nekem ez kevés lenne második baba 16 hetes vagyok de már semmi se jó rám, persze nincs meg egy kismama cuccom se az első babám után és elég kellemetlen mindig ugyanabban a 2 nadrágban menni meg 2 felsőben...:(
2013. febr. 18. 12:47
 3/26 A kérdező kommentje:
ja és lemaradt hogy a munkahelyemen elvárás a "kiöltözés" valahogy...így is egyik nadrágom egy 1 számmal nagyobb kord gatya azt is eléggé megszólják...
2013. febr. 18. 12:48
 4/26 anonim ***** válasza:

Nem volt kismamarucim, 1 darab sem. Ha olyan helyen dolgozol, hordhatsz (talán?) tunikát, cicanacit, szoknyát harisnyával, gumis derekú nacit, nyáron akár térd felettig érő, mell alatt engedő szoknyát. Ilyesmikre gondolok:

[link]

2013. febr. 18. 12:55
 5/26 anonim ***** válasza:
4 nadrágom és kb.2-3 kismama felső és hosszabb tunikák,amik nem kifejezetten kismama ruhák.Augusztusban szültem.
2013. febr. 18. 12:58
 6/26 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Én hivatalban dolgoztam, és oda jó voltam úgy. Biztosan találsz akkor valami sötét mamagatyót, abba terjeszkedhet a pocakod. És jól mondják, egy tunika jó lehet. Ha ennyire b@sztatnak az öltözködés miatt, akkor szerezz be 2 váltás ruhát, akár turisat, és kapják be....jó, hogy nem veszel minden napra új kiskosztümöt.
2013. febr. 18. 13:02
 7/26 A kérdező kommentje:

De a cicanaci (leggings) normál fazonban nyomja a hasam,illetve lepöndörödik, a szoknyáim nem jönnek rám, a kosztüm sem, naci sem..:( tehát mindenképp vásárolnom kell nem úszom meg csak mondjuk abban igazad van hogy 2 legg nem kerül annyiba mint mondjuk 2 farmer.

Voltak ilyen egybe kötött ruháim amiket még az ősszel (nem terhesen ) hordtam de azok is mivel nem terhes ruhák úgy felkapnak a hasamon hogy tök hülyén néz ki.:(

2013. febr. 18. 13:03
 8/26 A kérdező kommentje:

Igen mondjuk én is igazságtalannak érzem ráadásul nő a főnököm (vagy épp ezért???) mondta is hogy mivel SZEM ELŐTT vagyok (khmm ez is milyen már, eldugna a "raktárba" mert ciki ha vki terhes???) ezért igyekezzek TARTANI az öltözködési követelményt. Na. Ráadásul nem is biztos hogy 36 hétig dolgozni akarok majd meglátom hogy bírom, kell a pénz persze de ennyire nem hogy 36.hétig ott üljek-álljak stb. De ez egy más téma már:)

Felénk nem nagyon van turi sajnos, még az első terhességemnél jó volt mert máshol laktunk és ott a turiban is volt 2-3 sor ami csak kismama ruha volt még fehér blúzt is találtam anno. Persze én hülye elajándékoztam.

2013. febr. 18. 13:06
 9/26 anonim ***** válasza:
Barátnőm egyáltalán nem hordott kismamanadrágot. Ő csípőfarit vett, és hűvösebb időben bandázst húzott fel.
2013. febr. 18. 13:08
 10/26 anonim ***** válasza:

Varratni valakivel? Nincs valami varrónő/néni a közelben?

Esetleg vatera, jofogás?

2013. febr. 18. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!