Kismamák mennyi kismama felsőtök nacitok van? Főleg olyanoktól kérdezném akiknek hamar volt pocakjuk vagy többedik baba.
Mostani terhességnél eddig a Váci utcaiban vásároltam be és az Arénában. De van még az Alleeban is.
Én nem dolgozom, úgyhogy nem irodai ruhákat veszek, de van választék irodai munkához is. Nem nagyon sok, mert eleve kisebb részen vannak kitéve a ruhák, de lehet válogatni. És sokkal olcsóbb, mint a Brendon pl. Minőségre pedig nem rossz.
20-as vagyok!
Azt kihagytam, hogy 3nadrágot(2db is elég lett volna, 5felsőt,1db ruhát, 2pulóvert vettem itt ebben a kismamaboltban!Azon kívűl volt még néhány pont olyan fazonú felsőm ami teljesen jó volt kismamafelsőnek!Én egy kereskedelmi-divatcégnél dolgozom, jó sokáig dolgoztam 34hétig, így elvárás volt a cég és magam részéről is, hogy divatosan-csinosan jelenjek meg a munkahelyemen!De ha nem dolgoztam volna olyan sokáig akkor is vettem volna ennyi mindent, hisz azért mert egy fiatal nő várandós legyen már igényes magára nézve is,legyen csinos, ápolt!
Boldog Babavárást!
39hkm
Nekem eddig egy C&A-s farmerem van és egy kordnadrágom, amit varrattam. Ezen kívül egy elegáns szövetnadrágom is van (iomamma), mert a munkámhoz elengedhetetlen. Nekem kell a két utcai nadrág, eléggé zavart, amíg csak egy volt, hogy nem tudom mosni, mert nincs váltás. Nyárra majd még biztos kell valami lengébb szoknya/nadrág (júniusra vagyok kiírva).
Fölsőket eddig nem vettem, de most kaptam egy ismerőstől jónéhányat. Ha nem lesznek jók, muszáj lesz vennem, mert az eddigi pólóim egyre hülyébben néznek ki, és szerintem egy hónap múlva rám sem jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!