Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák mennyi kismama...

Kismamák mennyi kismama felsőtök nacitok van? Főleg olyanoktól kérdezném akiknek hamar volt pocakjuk vagy többedik baba.

Figyelt kérdés
És még esetleg munkába is járnak, tehát nem elég 1 nadrág meg 2 felső (most ezt csak úgy példaként írtam).
2013. febr. 18. 12:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is dolgozom irodába úgyhogy nálunk is elvárás, hogy kinézzek valahogy kismamaként... :)

Én A c&a-ba vettem leggingst most nálunk elég nagy akciók vannak. Veszel egy feketét meg egy világosabbat (2.000 ftért vettem olyat ami nem nyom feljön addig mint a kismama naci 42-es méret és szerintem jó lesz szülésig) azt jól lehet variálni combig érő tunikával amit a kínaiba tudsz elég olcsón venni. Van még egy farmerom azt vaterán vettem használtan. Nézz be turikba meg ilyen helyekre. Keresd a kiárusításokat. Hidd el nem kell 9-10.000ft-ot adni egyetlen naciért... Simán jó a használt is. Nekem is sok ilyen cuccom van. Aztán ha már nem kell vissza dobod a netre és eladod.

Amúgy én is már a 13-15 héttől nem tudtam rendes ruhákba járni mert nyomtak.

A kordnacid meg amelyik nagy rád... Hát légy ügyes és varrd meg! Én is kaptam egy kord nacit bézs színű amúgy nagyon csini, de a combomnál nagyon bő... Valamelyik nap én is megvarrom teszem hozzá kézzel!

23 hetes kismama.

2013. febr. 18. 13:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen !! Vaterától kicsit félek mert 38-40 es méret között vagyok de lehet megpróbálkozom. Köszi van c&a nálunk bemegyek megnézem a legget. nem akartam volna semmi szín alatt 10 ezret adni egy naciért egyet már vettem a helyi kismama butikban az 7800 volt az is baromi drága többet olyat nem veszek.
2013. febr. 18. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:

Vaterán nagyon kedvesek állatába az eladók mindent lemérnek. Comb, derék, csípő, belső szárhossz. Csak kérni kell őket... :)

Keress olyat is vaterán, hogy kismama leggings olyan is van fenn.

Sok sikert.

2013. febr. 18. 13:23
 14/26 anonim ***** válasza:

ja... amit még érdemes megnézni. Facebookon egyre több a csere-bere csoport. Nekünk pl. van facén a városunknak is csere-bere oldala és a megyénknek külön babás mamás csere-bere oldala... Érdemes ennek is utána nézni... :)

Más most nem jut eszembe... :)

2013. febr. 18. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 16 hetes vagyok, igaz első baba, de már igencsak nagy a pocak...

Nem jó rám már egy nadrág sem! Vennem kellett 2 hosszú nadrágot, meg új bugyikat, mert szétvágtak... meg 2 melltartót sportmelltartót a régiek nagyon szorítanak..

A télikabátomat már érthető módon nem szeretném lecserélni erre a kb. 1 hónapra...

Lassan még veszek 1 hosszú nadrágot, 2 rövidet (bár az lehet jó lesz azokat még nem próbáltam) és lassan felsőt is egyet kettőt...

Mindent vateráról veszek mert mindenhol máshol megfizethetetlen kismama ruhák vannak....

2013. febr. 18. 13:28
 16/26 anonim ***** válasza:
[link] Ha esetleg mégis vennél újakat,van egy-két akciós köztük.
2013. febr. 18. 13:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Terhes vagyok a második babámmal, az első terhességből is maradt sok ruhám, nemcsak kismama ruhát vettem, hanem mango/zara/promod kis ruhákat, felsőket, amelyek ilyenkor is jók. Nadrágot, leggings-et, harisnyát, szoknyát, fehérneműt, pizsamát/hálóinget, szabadidőruhát a H&M-ben, Brendonban, neten vettem. Muszáj volt kényelmes ruhát beszerezni, mert nem szeretem, ha bevág valahol vagy ilyesmi. Előző terhességnél télen volt nagy hasam, ezért inkább téli nagyobb méretű ruháim maradtak, így most majd muszáj lesz bevásárolnom tavasz-nyári ruhákat is. De elrakom őket, lehet, hogy még jól fog jönni:)
2013. febr. 18. 14:25
 18/26 A kérdező kommentje:
17 es melyik H&M ben vettél kismami ruhákat?
2013. febr. 18. 14:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Második babámat várom, de sem most, sem az elsővel nem voltak kismama ruháim. A sima ruhákat hordom bandázzsal. Igaz már nagyon várom a tavaszt, mert már csak egy pulcsim van amiben nem úgy nézek ki, mint egy kötözött sonka.
2013. febr. 18. 14:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Én itt vásároltam be!

Sok mindent vettem a 14hét környékén (addig kényelmesek voltak a régi cuccaim, farmerjaim is!Most a terhességem végénél járok, és még mindíg tudok mindent használni!

Kedvencem a tappancsos póló!Mindenhol megcsodálták rajtam, megkérdezték, hogy hol vettem... :)

Mondjuk mikor Én vettem akkor ebből hosszú újjú változat volt csak, mert kezdődött az ősz, de most látom a rövid újjú fazon is aranyos!

[link]

39hkm

2013. febr. 18. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!