Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hétben járó kismamák hogy...

38. hétben járó kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én már kicsit nehezen bírom a terhet,állni sokáig nem bírok,ritkán vannak görcseim és feszül is a hasam.
2013. júl. 1. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egy helyben állást már én sem bírom, gyengeség erzet fog el, mintha leesne a vérnyomásom.

Ezen kívül néha legszomjam is van, és még csak meg sem kell eroltetnem érte magam, akár fekve is érzem. :-(

Görcsölni nem nagyon görcsölök, a derekam viszont fáj és ropog, főleg fekve.

A babám nagyon aktív szinte folyamatosan mozgolodik.

Végül is osszessegeben még elviselem, jól vagyok, bár már kíváncsian várom a szülést és hogy a kezemben tarthassam a fiamat. :-)

37+4 hkm

2013. júl. 1. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Egész jól, bár a hosszabb sétákat egyre nehezebben viselem sajnos. Az utóbbi időben sokszor fájdogál(t) a hasam, sokszor vannak jóslóim is főleg este. Hát igen, lassan vége a pocakos időknek. :) Párommal együtt már nagyon izgulunk, várjuk a kis bébinket.

37+6hkm

2013. júl. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!