Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hét körüli kismamák hogy...

Timi0926 kérdése:

20 hét körüli kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 13. 01:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szia, 22 hetes vagyok, ikrekkel. Mi nagyon jól vagyunk,élvezem a második trimeszter "lazaságát". Ha melegebb van, kicsit vizesedek, de ennél zavaróbb dolog nincsen. A babák is sokat mozognak, ami mindig megnyugtat. Te hogy vagy?
2013. jún. 13. 07:46
 2/22 anonim ***** válasza:
Szia! 20 hetes vagyok. Most mar minden szuper. Az elejen nehez volt, mert fekudnom kellett. Most mar elmult a veszely, jarok zumbara is (regen is jartam), sot 24-en visszaterek a munkaba 2 honapra, azutan, h az 5. hettol tappenzen vagyok. Nem fogok azert megszakadni, biztositanak nekem konnyitett melot, es van 19 nap szabim is, amit ki is veszek, szoval kb 25 napot, ha dolgozni fogok. Jo lett volna inkabb forditva, az elejen dolgozni es most mar nem, de ez van. 2,5hete ereztem eloszor, akkoriban csak par naponta, ha nagyon koncentraltam. Most par napja mar egesz nap erzem, fuggetlenul attol, h mit csinalok. Most reggel apanak is meg tudtam mutatni, erre meg nem is szamitottam! :-))) Hogy kicsit panaszkodjak is. A bal arcom ocsmany pattanasos, sarga gennyes pattik, lila foltok a boromon. Par napja azt vettem eszre, h a hatam is tele van dudorokkal (egyelore csak dudorok), ott eletemben nem volt semmi. Fekudni mar egy honapja csak oldalt tudok, es egy ido utan megfajdul a hasam, mindegy melyik iranyba vagyok. Nem belul faj, hanem ahogy a suly lehuzza, elgemberedik, mar ha has tud ilyet, de a lenyeg, h igazan sehogy se jo, es ehhez meg sztem koran van... Eddig 4kg-nal tartok, most vagyok 60kg (164cm). Fokozatosan jott, havi 1kg. Az elejen nem kellett volna meg hizni, de hat fekudnom kellett...
2013. jún. 13. 08:00
 3/22 anonim ***** válasza:
első vagyok! Kedves második válaszoló! Próbáltad valamivel alátámasztani a hasad? Nekem az segített...összegöngyöltem egy takarót, bevettem a lábam közé, beraktam a hasam alá. Csak egy tipp, de lehet, hogy segít. Szoptatós párnával még kényelmesebb!
2013. jún. 13. 08:24
 4/22 anonim ***** válasza:
Koszi! Megprobalom, hatha segit. ;-)
2013. jún. 13. 11:38
 5/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo, Te hogy vagy?
2013. jún. 13. 11:38
 6/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Én jól vagyok szerencsére,csak ezek a fronthatások kihatnak rám../fejfájás/

Első trimeszterbe voltam rosszul nagyon sokszor..hányás,fejfájás..de ezek már elmúltak.Bosszankodtam ,hogy más milyen szerencsés h nincs is szarul de vkik meg egészvégig.. :/ hát nem irigylem őket :( 7.hétig melóztam csak mert veszélyes anyagok között nem lehet melózni.azóta táppénz..

2013. jún. 13. 12:30
 7/22 A kérdező kommentje:

Elég kis vékonyka vagyok,45kg-ról kezdtem most tartok 50nél..Én pont 4hete éreztem először a babám mozgását,és pár napra rá már az apuka is érezte a rugikat.Annyira jó érzés,megnyugtat.Első trimeszterbe sokat idegeskedtem,hogy mivan ha már nincs ott,vagy vmi van vele,mert hát a 12hetes uh még messze volt.Ne nézzetek hülyének,nem fájt semmim,meg semmi probléma nem volt csakhát az első terhességem és féltem h mi is lehet annyi időn át vele amig nem láthatom,de gondolom sokan vagyunk/voltunk így evvel. :) Aztán eljött az 1.uh. annyira boldog voltam,hogy láthattuk.Mindenki kérdezte h na és kislány v kisfiú..de a doki aztmondta,hogy még olyankor nem tudja megmondani,majd május 16-án megéreztem a kis rugásait :)

Junius 3-án voltunk 2.uh-n de biztossat ott se mondott h mi is lesz,de a végén annyit mondott,hogy szerinte kislány.

Sokan kérdezik mit szeretnénk..de egyszerűen én nem tudom.számomra teljesen mind1.csak egészséges legyen.De az első gondolatom az volt h kisfiú lesz. :) Mikorra vagytok kiirva? Bocsi ha sokat írtam :)

2013. jún. 13. 13:01
 8/22 anonim ***** válasza:

20. hetes vagyok és én nem igazán vagyok jól többségében. Sajnos az első három hónapban én is sokat feküdtem és pihentem és zabáltam, mert nagyon erősek voltak a rosszullétek. Felkelni nem tudtam az ágyból. Utána volt két hét jó pihent hetem. A 16. héten visszajöttek a tünetek, azóta tartaanak, nem olyan erősen, mint az első trimeszterben, de néha már nem bírom lelkileg sem a sok rosszullétet. Nem tudok semmit normálisan végigcsinálni, mert egyből jön a gyengeség, hogy le kell ülnöm vagy feküdnöm. Sokszor vagyok az ájulás szélén. :( Nem tudni mitől, mert a Vas rendben van, cukrom is, szóval nincs tippem. Pulzusom ingadozik, emiatt küldtek el kardiológiai vizsgálatokra. Baba nemét még nem tudjuk, még nem voltunk a 2. ultrahangon, holnap megyünk.

Hát, a kilók rám is jönnek. Én is kb. 5kg pluszban vagyok, 164cm és 58kg.

2013. jún. 13. 16:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,hogy énis sokszor voltam ugy,hogy egyszerűen megállni is alig bírtam egy helybe,boltba is volt h majd összeestem.Énis sokat feküdtem de inkább csak az elején.
2013. jún. 13. 16:49
 10/22 anonim ***** válasza:
20 hetes múltam hétfőn.Elején volt hányás,hányinger,aztán kívánós voltam.Most ez a része sokkal jobb.Ha meleg van vagy sokat megyek,állok vizesedik a lábam.Reggelre görcsöl a lábam.Aludni csak szoptatópárnával tudok.Közérzetem viszonylag jó,de zavar hogy nem tudok sokat állni és menni.Van hogy alig kapok levegőt. Kisfiút várunk,és van egy 4 éves lányom.
2013. jún. 13. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!