Sziasztok.Én jól vagyok szerencsére,csak ezek a fronthatások kihatnak rám../fejfájás/
Első trimeszterbe voltam rosszul nagyon sokszor..hányás,fejfájás..de ezek már elmúltak.Bosszankodtam ,hogy más milyen szerencsés h nincs is szarul de vkik meg egészvégig.. :/ hát nem irigylem őket :( 7.hétig melóztam csak mert veszélyes anyagok között nem lehet melózni.azóta táppénz..
Elég kis vékonyka vagyok,45kg-ról kezdtem most tartok 50nél..Én pont 4hete éreztem először a babám mozgását,és pár napra rá már az apuka is érezte a rugikat.Annyira jó érzés,megnyugtat.Első trimeszterbe sokat idegeskedtem,hogy mivan ha már nincs ott,vagy vmi van vele,mert hát a 12hetes uh még messze volt.Ne nézzetek hülyének,nem fájt semmim,meg semmi probléma nem volt csakhát az első terhességem és féltem h mi is lehet annyi időn át vele amig nem láthatom,de gondolom sokan vagyunk/voltunk így evvel. :) Aztán eljött az 1.uh. annyira boldog voltam,hogy láthattuk.Mindenki kérdezte h na és kislány v kisfiú..de a doki aztmondta,hogy még olyankor nem tudja megmondani,majd május 16-án megéreztem a kis rugásait :)
Junius 3-án voltunk 2.uh-n de biztossat ott se mondott h mi is lesz,de a végén annyit mondott,hogy szerinte kislány.
Sokan kérdezik mit szeretnénk..de egyszerűen én nem tudom.számomra teljesen mind1.csak egészséges legyen.De az első gondolatom az volt h kisfiú lesz. :) Mikorra vagytok kiirva? Bocsi ha sokat írtam :)
20. hetes vagyok és én nem igazán vagyok jól többségében. Sajnos az első három hónapban én is sokat feküdtem és pihentem és zabáltam, mert nagyon erősek voltak a rosszullétek. Felkelni nem tudtam az ágyból. Utána volt két hét jó pihent hetem. A 16. héten visszajöttek a tünetek, azóta tartaanak, nem olyan erősen, mint az első trimeszterben, de néha már nem bírom lelkileg sem a sok rosszullétet. Nem tudok semmit normálisan végigcsinálni, mert egyből jön a gyengeség, hogy le kell ülnöm vagy feküdnöm. Sokszor vagyok az ájulás szélén. :( Nem tudni mitől, mert a Vas rendben van, cukrom is, szóval nincs tippem. Pulzusom ingadozik, emiatt küldtek el kardiológiai vizsgálatokra. Baba nemét még nem tudjuk, még nem voltunk a 2. ultrahangon, holnap megyünk.
Hát, a kilók rám is jönnek. Én is kb. 5kg pluszban vagyok, 164cm és 58kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!