Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hét körüli kismamák hogy...

Timi0926 kérdése:

20 hét körüli kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 13. 01:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok,eddig 1 kg-ot híztam és október 29-re vagyok kiírva.
2013. jún. 13. 17:10
 12/22 A kérdező kommentje:

Esténként alig bírok elaludni,majd többször felkelek..éjjelente nekem is beszokott görcsölni a lábam.

Én október 15-re vagyok kiírva,de egyik orvos aztmondja ennyi hetes vagyok másik mást mondd..már nemtudok kiigazodni rajtuk,csak az okt.15hez mérem :D

2013. jún. 13. 17:23
 13/22 anonim ***** válasza:

8-as! Sajnalom, h ilyen nehez Neked, kitartas! Ilyenkor, meg az elejen, amikor nekem is fekudni kellett, azon gondolkodtam, mit csinal az, akinek mar van mellette gyereke?

En okt 27-re vagyok kiirva.

2013. jún. 13. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok...október 14-re vagyok kiírva, de mivel ketten vannak nagyon valószínű, hogy majd hamarabb érkeznek! :)

Ti vásároltatok már valamit?

2013. jún. 14. 07:10
 15/22 A kérdező kommentje:
Kombi kiságyat vettünk,meg babakocsit eddig.Igazából azért kezdtük el megvenni,merthát nem lesz utcsó hónapba annyi pénzünk h minden meglegyen egyszerre..szépen lassan de meglesznek a cuccok :) és ti?
2013. jún. 14. 14:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Mi is így gondolkozunk! :) Szépen lassan vásárolgatunk! a kiságyakat megvettük az előző hónapban, most fogjuk a babakocsit!
2013. jún. 14. 14:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Vannak sokan akik ez ellen vannak merthogy babonaságból ne vásároljon előre semmit se az ember,de sztem nincs mindenkinek olyan rokona,ismerőse akitől megkaphatná akár vagy segíthetne.Így szépen lassan de meglesz majd minden :) Csináltattok 4d-s uh-t? :)
2013. jún. 14. 22:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Haho nem ír senki??????????
2013. jún. 18. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:
En nem vagyok babonas, de meg nem vasaroltunk, mert meg azt sem dontottuk el, h hova kerul, az pedig nem mindegy... Nem tudom, h megyunk-e 4d-re, ha megyunk, akkor ugy lesz, h egyszer csak ugy ebredek, h most akarom. Itt viszonylag hamar el lehet intezni.
2013. jún. 18. 23:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az ikres kismama vagyok! :)

Hogy bírjátok a meleget?

Mi Münchentől kb. 50 kilométerre lakunk, itt nem szokott olyan füllesztő meleg lenni, mint otthon, de most! Iszonyat hőség van...

4D-re mi külön nem megyünk...a genetikai uh-n csináltak pár 4D-s képet, de a babák nagyon szégyenlősek, nem akarták mutogatni a pofijukat!

2013. jún. 19. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!