Leszidhat a doki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy úgy néz ki, hogy spontán vetélésem van. Múlt héten szerdán voltam dokinál, üres petezsák és vérzek (illetve tegnapig véreztem) holnapra rendelt vissza. Kaptam beutalót vérvételre, de csütörtökön és pénteken senki sem tudott vigyázni a kislányomra( még baba és nem tudtam kire hagyni ) ezért ma mentem el, de zárva volt az sztk. nem tudtam, hogy ma nincs nyitva, most már tudom. a béta hcg szintemet nézték volna, de tegnap teszteltem és az a teszt már negatív volt. Holnap megpróbálkozok egy füst alatt elintézni gyorsan a vérvételt meg a nőgyógyászt, de nyilván nem lesz meg a vérvétel eredménye egy óra alatt. le fog szidni holnap a doki, hogy nem tudtam eljutni a vérvételre időben, vagy mit fog mondani?
2013. júl. 1. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Orvosa válogatja! Ha nem tudtad megoldani, és leszid, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. Ha nincs eredmény, nyilván vissza fog hívni, ha meglesz.
2013. júl. 1. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak nagyon félek, hogy esetleg azt gondolja, hogy nem érdekel, vagy ilyesmi. Így is nagyon izgulok, hogy látni fogja-e még a picit az uh-n vagy nem :(
2013. júl. 1. 12:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szimpatikus kedves orvos egyébként
2013. júl. 1. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fog, szerintem. El fogja mondani, hogy azért fontos lenne ez a vizsgálat, és ahogy megvan az eredmény, menj vele vissza, megnézi uh-n, és megteszi, amit tud. Szorítok, hogy rendben legyetek! 20hkm
2013. júl. 1. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én barnáztam az elején, nekem azt mondta a házidoki, hogy amíg meg nem nézik, hogy megvan még a baba, ne is menjek el a vérvételre, mert felesleges.

Szerintem neked sem kell, csak ha mégsem vetéltél el.

2013. júl. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!