Egri nőgyógyászokról szeretnék infókat! Elsősorban Szántó-Holló doki érdekelne. Neki van magánrendelése?
Nem mondod? Ilyen nagy a szigor :)
És a szülésznők? Róluk csak jókat hallottam még!
Szántó-Holló: ő volt az ügyeletes a 2. szülésemen. Hozzá szerettem volna járni, de készült szakvizsgára (ha jól tudom), így nem vállalt magán betegeket, mástól is hallottam, de szerencsére épp ő volt az ügyeletes. Azt hiszem, nincs magánrendelése.
Terhesgondozásra Petrovai doktorhoz jártam, de ő sem vállal szülést! Viszont az sztk-ban mindig hozzá jártam, időpontra mentem, sosem kellett várnom, és mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, kedvesen, korrekten, alaposan végigvezette a terhességemet. A 36. héttől kezdve kellett nst-re járnom, onnantól nem hozzá, hanem a terhes ambulanciára kellett mennem.
A szülésznőkről is jókat hallottam, én ott is ügyeletesnél szültem, de mindkétszer csak jó tapasztalatokat szereztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!