Miért mondta ezt a doki?
Nem is lehet mert még nem bizonyított h a peteszákban baba is van! majd ha nő és látszódik akkor tudja megmondani!
De nem értem. Ha nem is biztos h megtartjátok h remélheted azt h mégis egészségesen megszületik?? Nem kötekedésnek szántam a ti dolgotok csak tényleg összezavarodtam. :)
Én úgy tudom, hogy onnantól beszélünk hivatalos felállásban terhességről, ahogy az embrió szíve veri kezd. Innentől kezdve jöhet szóba, hogy esetleg elvetesd. Addig úgymond "életjelenség nincs", tehát orvosi szempontból nem tekinthető élőnek a terhesség. (De elképzelhető, hogy rosszul tudom.)
A magyarázatos egyébként nekem is kissé kusza volt, de nem tartozik ránk, nem ez volt a kérdés.
Hát igen, én is ugyanezt mondtam, mikor ilyenről hallottam, hogy engem biztos senki nem beszélne le.
De így, hogy most én is ebben a helyzetben vagyok, igen is le tudnak beszélni, én meg nem tarthatom meg, ha ő és más is ennyire tiltakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!