Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mondta ezt a doki?

Miért mondta ezt a doki?

Figyelt kérdés
3 mm-es, lapos petezsákom van. Azt mondta a dokim, hogy ez még nem számít terhességnek, ilyenkor még megszakítani sem lehet. Lehet hogy nem fogjuk megtartani (az okát nem írom, de nagyon bízom benne, hogy mégis egészségesen megszületik), és akkor mondta, hogy ezt még meg sem lehet szakítani, mert még ez nem is terhesség.
2013. jún. 27. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Nem is lehet mert még nem bizonyított h a peteszákban baba is van! majd ha nő és látszódik akkor tudja megmondani!

De nem értem. Ha nem is biztos h megtartjátok h remélheted azt h mégis egészségesen megszületik?? Nem kötekedésnek szántam a ti dolgotok csak tényleg összezavarodtam. :)

2013. jún. 27. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hogy mi lesz, mert a férjem nem meri bevállalni, de én nagyon szeretném.
2013. jún. 27. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nincs magzatmozgásra utaló jel addig nem tekintik terhességnek. Mikor volt az utolsó menszid és mikor voltál u.h.-on?
2013. jún. 27. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy onnantól beszélünk hivatalos felállásban terhességről, ahogy az embrió szíve veri kezd. Innentől kezdve jöhet szóba, hogy esetleg elvetesd. Addig úgymond "életjelenség nincs", tehát orvosi szempontból nem tekinthető élőnek a terhesség. (De elképzelhető, hogy rosszul tudom.)

A magyarázatos egyébként nekem is kissé kusza volt, de nem tartozik ránk, nem ez volt a kérdés.

2013. jún. 27. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá, de szerintem ne a férjed döntse el, ha Te meg szeretnéd tartani. Az egésznek a súlyát, felelősségét Te viseled. A férfiaknak csak az élvezet jut az egészből. Nagyon igazságtalan, hogy ők csak úgy kijelenthetik, hogy nem akarják a babát. Ők talán nem felelősek érte? Engem nem érdekelne a férjem, ha meg akarnám tartani!
2013. jún. 30. 00:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is ugyanezt mondtam, mikor ilyenről hallottam, hogy engem biztos senki nem beszélne le.

De így, hogy most én is ebben a helyzetben vagyok, igen is le tudnak beszélni, én meg nem tarthatom meg, ha ő és más is ennyire tiltakozik.

2013. jún. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!