Most jöttem haza cukorterhelésről és ugy remegek mint a nyárfalevél. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Megijedtem segitsetek már ettem is és nem nagyon mulik2009. okt. 15. 11:25
1/6 anonim válasza:
A cukorterheléstől van...én ugyanígy voltam, másnapra jobb volt valamivel aztán elmúlt. Rám ilyen hatással volt a terhelés.
2/6 A kérdező kommentje:
és az eredményed milyen lett?
2009. okt. 15. 11:36
3/6 anonim válasza:
A cukorterheléstől van nyugi! Én nagyon rosszul voltam utána, remegtem nem bírtam felkelni sem , de délutánra elmult.
4/6 anonim válasza:
Szia!Én is most értem haza,ugyanilyen tünetekkel.Folyt rólam a víz,meg hidegrázásom is volt,remegtem,gyenge voltam.Azt hittem csak én vagyok így!De aztán már semmi gond,pihiztem és ettem,már jobb.Nem értem,mert amúgy jó gyomrom van,mindent bevesz.De ez sok volt úgy látszik.Eredmény holnap lesz csak sajna!
5/6 anonim válasza:
Én is nagyon rosszul voltam utána,ájulás-hányás környékezett,majdnem összeestem.Valahogy azért hazavonszoltam magam,és nem lett semmi baj.Az eredmény pedig negatív lett,úh.nyugi és pihi!
6/6 A kérdező kommentje:
Én elmentem ezzel a remegéssel a háziorvoshoz mert amugy is mennem kellett a táppénzes papiromért és 13,2-őt mért vércukorszintet.
2009. okt. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!