Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A doki 18 hetesen azt mondta,...

A doki 18 hetesen azt mondta, hogy nem lát fiúra utaló jelet, mennyire vehetem biztosra, hogy kislány?

Figyelt kérdés
Ilyenkor azért már tutira látszania kellene ha fiú nem?
2013. jún. 27. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy nem egyszerű kivárni. Nálunk a 12. heti uh volt, ahol már mertek nemet tippelni (mint ahogy írtam is, nem látták, hogy fiú lenne...), az előtte lévő 4 uh-on nyilvánvalóan nem.

Ha belefér anyagilag, én azt merem ajánlani, hogy menjetek el egy 4D-s ultrahangra (10 000 Ft körül mozog az alap 4D uh ára, hol több, hol kevesebb). Ott azért sokkal jobban látni, hogyha kukaca van. Persze, ahogy mondani szokás: akkor biztos, ha megszületett. :)

7.

2013. jún. 28. 11:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze megyünk 4d re csak a jövőhónapban:-))
2013. jún. 28. 11:30
 13/14 anonim válasza:
20 hetes ultrahangon szóról szóra ugyanezt mondta a doki. :-) Aztán 23 hetesen a 4D ultrahangon úgy be volt fordulva, hogy semmi sem látszott, csak az, hogy a lábait a bokánál keresztbe fonta. Pedig a nő kínzott vagy 50 percig, hátha. :-) Aztán a dokim először a 30. héten mondta, hogy igen, kislány, ő látta, de megmutatni már nem tudja, mert elfordult. Aztán a 34. héten tudta először megmutatni, hogy tényleg kislány. (Legalábbis mutogatta, hogy azok a szeméremajkak, de én csak foltokat láttam. :-)) Azért a 30. hét környékén egyszer belém nyilalt a gondolat, hogy megvettünk mindent rózsaszínben, mi van, ha mégsem. :-) Aztán tényleg csajszi lett.
2013. júl. 3. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 18ik héten azt mondták sima uh-on ,hogy 100%,hogy kislány,majd a 4Dis. És tényleg kislány lett!
2013. júl. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!