A doki 18 hetesen azt mondta, hogy nem lát fiúra utaló jelet, mennyire vehetem biztosra, hogy kislány?
Figyelt kérdés
Ilyenkor azért már tutira látszania kellene ha fiú nem?2013. jún. 27. 19:54
11/14 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy nem egyszerű kivárni. Nálunk a 12. heti uh volt, ahol már mertek nemet tippelni (mint ahogy írtam is, nem látták, hogy fiú lenne...), az előtte lévő 4 uh-on nyilvánvalóan nem.
Ha belefér anyagilag, én azt merem ajánlani, hogy menjetek el egy 4D-s ultrahangra (10 000 Ft körül mozog az alap 4D uh ára, hol több, hol kevesebb). Ott azért sokkal jobban látni, hogyha kukaca van. Persze, ahogy mondani szokás: akkor biztos, ha megszületett. :)
7.
12/14 A kérdező kommentje:
Persze megyünk 4d re csak a jövőhónapban:-))
2013. jún. 28. 11:30
13/14 anonim válasza:
20 hetes ultrahangon szóról szóra ugyanezt mondta a doki. :-) Aztán 23 hetesen a 4D ultrahangon úgy be volt fordulva, hogy semmi sem látszott, csak az, hogy a lábait a bokánál keresztbe fonta. Pedig a nő kínzott vagy 50 percig, hátha. :-) Aztán a dokim először a 30. héten mondta, hogy igen, kislány, ő látta, de megmutatni már nem tudja, mert elfordult. Aztán a 34. héten tudta először megmutatni, hogy tényleg kislány. (Legalábbis mutogatta, hogy azok a szeméremajkak, de én csak foltokat láttam. :-)) Azért a 30. hét környékén egyszer belém nyilalt a gondolat, hogy megvettünk mindent rózsaszínben, mi van, ha mégsem. :-) Aztán tényleg csajszi lett.
14/14 anonim válasza:
Nekem a 18ik héten azt mondták sima uh-on ,hogy 100%,hogy kislány,majd a 4Dis. És tényleg kislány lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!