Nem értem, hogy a vérvételnél miért kell a kismamákat órákig éhgyomorral várakoztatni a sok taknyos beteg között?
osztom a véleményedet. Én írtam a második kérdést is.
Igen, a kismamáknak kéne észrevenniük és belegondolniuk, hogy mások is vannak hasonló, kiszolgáltatott helyzetben. Ez szerintem a vérvételre várakozó betegek 90%-ra igaz. Van köztük gyerek, idős, beteg, várandós. Elég kevés a makk egészséges 30-as férfi - ezt most csak pl-nak írtam. Ebbe kéne belegondolni. Nekem sikerül.
megj.: nekem sincs még gyerekem
nem mondom, hogy rossz a helyzet. De ez sajnos az egész egészségügyre igaz. Nincs nagyon választási lehetőség. Esetleg a magándoki, már ha valaki ezt meg tudja fizatni
ja! bocs
*nem mondom, hogy NEM rossz a helyzet
Az vagyok, aki előtt becsukták az ablakot.
Majd, ha terhesek lesztek, meglátjátok, hogy miről beszélünk! Én sem gondoltam anno, hogy egy kismamának mennyire más az élete... főleg az utolsó hetekben.
A beteg emberekre meg azt tudnám mondani, hogy csak magáért felel, míg egy kismamának bizony a babájára is vigyázni kell. Nem mindegy, hogy milyen fertőzést szed össze terhesen. Sajnos sok betegség a babára igen veszélyes, kezdve egy herpesztől egészen a himlőig. Súlyos rendellenességeket, magzatelhalást eredményezhetnek. Ti sem akarnátok beteg gyermeket nevelni, ugye?
Régebben nem volt ennyire felfújva ha valaki várandós volt.
A világ legtermészetesebb dolga, nem?
de ugyanígy voltam anno az első menstruációnál, szüzesség elvesztésénél. Hú, de fáj, minden! Mondták a többiek. aztán teljesen túl lehetett élni mind2-őt. valószínűleg a terhesség körül is ilyen hisztéria leng. Sokan túlmisztifikálják. Nyilván nem kellemesek az utolsó hetek, a szülést össze sem lehet hasonlítani a szüzesség elvesztésével. De az a gyanúm, hogy ki lehet bírni panaszkodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!