Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi a megengedett cigimenny...

Mennyi a megengedett cigimennyiség terhesség alatt? Esetleg aki cigizett terhesen mit ajánlott az orvos?

Figyelt kérdés
Nem kell okoskodni, tudom én is hogy nem a legegészségesebb dolog, de próbáljatok a kérdésre válaszolni és nem lehurrogni.
2013. jún. 26. 07:25
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
egyébként te is elég idegbeteg vagy és te szólsz meg engem hogy idegbajos vagyok és minek gyerek?
2013. jún. 27. 09:37
 52/59 anonim ***** válasza:
75%
Szégyelld magad,te önző nőszemély. Egyedül a gyerekedet sajnálom,hogy ilyen alapokkal indítod útnak az életbe! Az ilyen nevezi magát anyának majd? Elszomorító... Képzelem milyen szülő leszel... Majd ha sír a gyerek és te épp a cigidet szívod,akkor sem a gyerek lesz az első,gondolom... Meg úgy amúgy... Majd felemészt a bűntudat,ha először meglátod a babád! Marhára fogod szégyellni magad!
2013. jún. 27. 09:40
 53/59 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy lányom egészséges. És nem v agyok idegbajos csak gondoltam mivel agyatlan vagy így megérted legalább!!! De hááát neked semmi se használ!!!

Megválaszoltam a kérdésed de már van megint mibe belekötnöd :D Nagyon röhejes vagy!! :D

2013. jún. 27. 09:53
 54/59 anonim ***** válasza:
25%
Ja és igen a te gyereked!!! Sajnálom is szegényt nagyon.ÉS csak h tudd én is cigiztem de előtte h terhes lettem le tudtam tenni!! Csak a gyengék és akik nem is akarják azok nem tudják letenni!
2013. jún. 27. 09:59
 55/59 anonim ***** válasza:
23%
Inkább nem irom le h mit kivánok neked....de egyszer ugy seggre ülsz h felállni tuti nem fogsz tudni.....
2013. jún. 27. 10:17
 56/59 anonim ***** válasza:
31%
Remélem a párod nagyon büszke rád, hogy mérgezni fogod a gyerekét ! :)
2013. jún. 27. 12:40
 57/59 anonim ***** válasza:
34%
Nyomorék!
2013. jún. 27. 14:18
 58/59 anonim válasza:
0%

Sziasztok!

Már el telt pár év de a kommentárokat olvasva elég gáz ami itt folyt! :) (Ez az én szerény véleményem! ) senkinek semmi joga nem lett volna hogy így "bántsátok" a kismamát ! Azóta már kedves kérdező biztos eléggé fel cseperedtetek!

Pluszba el mesélném az én kis történetem!

6hetes terhesen tudtam meg hogy babát várok! DOHÁNYOZTAM! Viszont párommal együtt el kezdtük szépen le tenni ! Nekem úgy sikerült a 9. Hétre hogy a doboz ciginek már csak a felét majd a negyedét majd csak egy szálat a szálnak a felét majd a negyedét majd semennyit! DE a párom nélkül nem tudom sikerült volna azt hiszem !

Ezt mind csak azért írtam le hátha tudok segíteni egy kismamának aki erre téved még:)

Sziasztok

2015. okt. 30. 22:48
 59/59 Egylany1223 válasza:
Hello. És így 9 év távlatából nem tudom mit gondol a kérdező. Durvák voltak a mintaanyak de nála is elgurult a gyógyszer.
2022. febr. 11. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!