Mennyi a megengedett cigimennyiség terhesség alatt? Esetleg aki cigizett terhesen mit ajánlott az orvos?
Nekem van egy lányom egészséges. És nem v agyok idegbajos csak gondoltam mivel agyatlan vagy így megérted legalább!!! De hááát neked semmi se használ!!!
Megválaszoltam a kérdésed de már van megint mibe belekötnöd :D Nagyon röhejes vagy!! :D
Sziasztok!
Már el telt pár év de a kommentárokat olvasva elég gáz ami itt folyt! :) (Ez az én szerény véleményem! ) senkinek semmi joga nem lett volna hogy így "bántsátok" a kismamát ! Azóta már kedves kérdező biztos eléggé fel cseperedtetek!
Pluszba el mesélném az én kis történetem!
6hetes terhesen tudtam meg hogy babát várok! DOHÁNYOZTAM! Viszont párommal együtt el kezdtük szépen le tenni ! Nekem úgy sikerült a 9. Hétre hogy a doboz ciginek már csak a felét majd a negyedét majd csak egy szálat a szálnak a felét majd a negyedét majd semennyit! DE a párom nélkül nem tudom sikerült volna azt hiszem !
Ezt mind csak azért írtam le hátha tudok segíteni egy kismamának aki erre téved még:)
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!