Kismamáknak tényleg nem ajánlott fahéjas ételt/italt fogyasztani?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?(csak kíváncsi vagyok) Még nem biztos, hogy babát várok, hétvégén fogok tesztelni... De érdekelne. Anyukám kompótot is csinált, és a teánk is fahéjas ízesítésű, és kicsit ciki volt elutasítani, és vizet inni..2012. nov. 6. 18:52
1/7 anonim válasza:
Na,én erről még nem is hallottam! :/ Én fogyasztottam,míg babát vártam és semmi bajunk nem volt/lett.
2/7 anonim válasza:
Mert abortáló hatása van.
De úgysem ipari mennyiségben fogyasztod, egy kis kompóttól, teától nem lesz bajod.
Én többször is ettem fahéjas túrót és még mindig egyben vagyunk.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, csak volt már korábban egy vetélésem, és néha kicsit rámtör a paranoia...
2012. nov. 6. 19:08
4/7 anonim válasza:
Úgy tudom vetélést okozhat, illetve a terhesség végén beindíthatja a szülést. Nem tudom, hogy igaz-e...
5/7 anonim válasza:
állandóan fahéjat kívánok....
18hkm
6/7 anonim válasza:
én 34 hetes vagyok! kb 1-2 honappal ezelott, nagyon sok fahejas palacsintat ettem... total odavoltam erte akkor... naponta gyartottam magamnak itthon az almas-fahejas palacsintat... :) hat egyben vagyunk meg... remelem meg maradunk is igy december elejeig :) jah es az almas-fahejas tea a kedvencem! minden reggel megiszok fel litert belole! nincs es nem is volt semmi problema a terhessegemmel eddig! de ez csak az en tapasztalatom, velemenyem! orvosod kerdezd majd meg inkabb sztem, ha kiderul, hogy kisbabát vársz! sok boldogságot! :)
7/7 anonim válasza:
nem tudtam erről, így előző terhesség alatt ettem, ittam amikor jól esett, barátnőm folyamatosan fahéjas almás sütiket sütött, semmi bajunk nem lett, edd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!