Milyen víz ajánlott a kismamáknak? Lehet fürödni wellness fürdökben, termálvizben? Szaunázni és pezsgöfürdözni?
A fertőzésveszélytől kell tartani valamennyire miden fürdőnél, illetve a melegvíz nem ajánlott.
Én ezeket olvastam, de a magánvéleményem az, hogy izomlazításra kiválóak a fürdők és az is nagyon fontos mamának és babának egyaránt.
Szauna tilos! Az alhasi vérbőség miatt!
Sima uszoda megengedett, a langyos víz!
Viszont a termál nem játék, milliónyi fém és egyéb vegyületek vannak benne, és általában forró, nem pedig meleg! Az szintén tilos!
Szia! Nekem a doki is, és a védőnő is azt mondta, hogy ha csak lehet, ne fürdőzzek. Pont azért, amit az előző hozzászólók is írtak - alhasi vérbőség, fertőzés veszélye. Saját tapasztalat alapján ezért sem ajánlom, mert még jóval a terhességem előtt egy fürdőben nagyon komoly fertőzést szedtünk össze a férjemmel. Majdnem fél évig tartott, mire kigyógyultunk.
Az úszást ajánlják, de persze az hidegebb vízben van, meg nem is vagy benne sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!