Valahol olvastam, nem ajánlott kismamáknak fagyit enni, illetve, hogy csak óvatosan. Miért van ez? Mit tartalmaz? Esetleg a tej miatt? Vagy van, amiben van nyers tojás?
Szerintem is badarság,nem kell félni,de ha gondolod készíts otthon magadnak,az a biztosabb.
Én úgy sajnálom a kismamákat.Van egy csomó minden amit nem lehet enni:(A sírás rámtör ha belegondolok,h szoptatás alatt hanyagolnom kell az epret:(
BIZTOS a szalmonella-veszély miatt.
Olyan helyről nyugodtan ehetsz,ami nagy forgalmú és tudod h friss.
Huh, ha nem lehetne, akkor igen nagy bajban lennék. Én az első trimeszterben csak jéggel tudtam meginni mindent és most is csak hidegen. A fagyizásról sem hallottam, nem tudom, hogy hol hallottad, de biztos a fertőzés miatt mondták. Én ezt a nagy meleget (mi lesz velem nyáron :)) ki sem bírnám fagyi/jégkrém nélkül, de csakis jó minőségűt mindkettőből.
17+3 hetes
Én most épp jégkrémet eszem a monitor előtt. Annyira szeretem! Én még olvastam is, hogy a kismamák a nagy melegben egy kis fagyival is hűsíthetik magukat!
Én nagyon szeretem!
Nem gondolnám, hogy nem lehet ennünk!
25 hetes kismami
A szalmonella fertozes miatt nem szabad(na) enni.
Esetleg egyel csak jegkremet, es ne vegyel arustol fagyit.
Aztan ha megszultel, akkor ehetsz mar mindig!
Kulonben nekem is mindig szoktak mondani ezt.
Nem tudom ki pontozott le titeket, mindenesetre én minden választ hasznosnak ítéltem. Nagyon nem is vagyok fagyi-evő, de valahogy megkívántam és nem voltam benne biztos, vajon miért nem ajánlott enni!
Köszönöm a válaszokat még 1*!
Jó babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!