9hós babátoknak, adtatok már babapiskótát, mert az tojást tartalmaz, v. más tojás tartalmú ételt?
Én olyan 8 hónapos kora körül próbáltam a babapiskótát. Semmi baja nem lett tőle. Aztán kis idő múlva próbáltuk a tésztát, attól sem lett semmi.
Szerintem próbáld ki, ha nem pattog ki, akkor legalább szélesebb lesz a repertoár. Nálunk azért volt jó, mert elég rossz evő volt, így legalább találtam pár dolgot, amit megevett.
Szia
Mi is 9 honaposak vagyunk.En kb. 3 hete adtam mar neki.Belereszeltem az uzsonaba.Most mar ragcsalja ha a kezebe adom.Semmi baja tole.Adok neki kis zsomle darabokat,kukit.Tegnap kiprobaltam a natur joghurtot es tettem bele gyumit ugy turmixoltam ossze.Sott teszek 1 heten egyszer picike fott tojas sargajat is a fozelekbe.Nekem mondta a doktorno hogy adogassam ezeket neki mar.Na es rantast a fozelekekre.Szerintem szepen fokozatosan lehet nekik mindent mar adogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!