Mennyi a megengedett cigimennyiség terhesség alatt? Esetleg aki cigizett terhesen mit ajánlott az orvos?
Kedves kérdező!
Ha érdekelne a válasz a kérdésedre, akkor meglátnád a kommentekben. Ne cigizz! Semennyit! A megengedett cigimennyiség terhesség alatt a nulla. Nem okoskodás, hanem tény.
Én sosem láttam utcán terhes nőt dohányozni.
Amin nagyon kiakadtam, mikor engem is bent fogtak 36 hetesen a kórházban, hogy a kórház elé tömegesen jártak ki a terhesek nagy és kis hassal egyaránt dohányozni. Egyszerűen undorítóan néztek ki. Volt akit már 6 hónaposan befektettek, de cigizni kijárt. Azon szerencsétlen nem gondolkozott el, hogy ha nem cigizne, akkor talán nem kellene a terhesség felét egy kórteremben töltenie. Az orvosok meg egyszerűen nem tilthatták meg, hogy dohányozzanak, ha megtiltották nekik, akkor is kijártak, nem tudtak mit csinálni az orvosok. Volt aki saját felelősségére haza is ment, az orvos meg fél órán át győzködte, hogy ne tegye, ha már cigizik legalább legyen orvosi felügyelet alatt, már szinte kiabált vele az orvos, hogy ne legyen ilyen buta!!!
Engem toxémia miatt fektettek be, de még az automatából sem mertem még instant kávét sem venni, nemhogy cigizni a terhesség alatt. Köztudott, hogy a cigaretta emeli a vérnyomást is, ami terhesség alatt amúgy is megemelkedhet, mert a szív kétszer annyit dolgozik és bizony már 170/90-es vagy az felett vérnyomásnál fennáll az agyvérzés veszélye mint a terhes nőnél, mint a magzatnál, ami mindkettőtök életébe kerülhet!! Csak ezen gondolkodj el!!!
40-es vagyok! Nem azt mondtam h kerülsz olyan helyzetbe ez cska egy hasonlat volt ha kerülnél akkor tuti azt választanád neh te ideges legyél a gyerek meg éhezzen kit érdekel de te jól érzed magad!!!!!
És igen mindenki megválaszolta h a megengedett mennyiség 0 ismétlem 0 és még egyszer h te is értsd 0!!!!!!!!!!
Érted már ????? NULLA!!!!!!!!!!!!
Ja és h tudd valóban a te jó érzetedet a gyereked egészsége helyett választod!!!! FELFOGTAD???? És ami a legszörnyűbb h TE EZT TUDATOSAN CSINÁLTAD!!! Akartad azt a gyereket és mégis önző vagy!!!! Szoptatni is így akarsz???? Nem értem komolyan az ilyen embereket! Az agykapacitásod is NULLA mint a megengedett cigimennyiség is terhesség alatt!!!
Szánalmas vagy!!!! És kit érdekel előtte mennyit szívtál!!! Addig nem kezdesz babacsinálásba amíg NULLÁRA nem tudod csökkenteni a mennyiséget!!! Van neked eszed??? Mert biztos h nincs!!!
És még annyit h a megengedett mennyiség az NULLA!!! NULLA!!! NULLA!!! NULLA!!! NULLA!!
Megválaszoltam a kérdésedet????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!