Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnyának érzitek ti is...

Csúnyának érzitek ti is magatokat?

Figyelt kérdés
A párom ha ránéz egy fiatal csinos lányra legszívesebben világgá rohannék.Rám már nem úgy néz,én már nem vagyok a gyönyörűsége!Én már csak a nagyhasú,kigömbölyödött terhes csaja vagyok! :-( :-( :-(
2013. jún. 25. 21:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
53%

"A kérdező kommentje:

Ezt a gyereket az isten se akarja annyira,mint één!!!"

No látod, ebben igazad lehet. Isten nyilván nem akarna egy olyan párnak gyereket, ahol az egyik fél kórosan féltékeny, elvárja a másiktól, hogy szemellenzővel járjon, és a közös gyereküket az első nehézségnél (tested változik) már rögtön "az Ő gyereke" jelzővel illeti...

Előre szólok, hogy e gyerek születése után sokkal de sokkal jobban meg fog változni az életetek, mint előtte hittétek, hogy meg fog változni. Ha már ott kiakadsz, hogy a tested változik, és rögtön "az Ő gyereke" lesz, akkor nagyon komoly problémáid lesznek a következő ~18-25 évben...

Sajnos már késő azt mondanom, hogy gondold át a gyerekvállalást, mert nem vagy rá készen... A kapcsolatod állapota is aggodalomra ad okot, mert egy rendes kapcsolatban nem kell féltékenykedni, és legfőképpen nem fordul meg az ember fejében az első problémánál, hogy "az Ő gyereke"...

2013. jún. 25. 23:01
 32/41 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,de állítsd le magad!

Hogy jössz te ahhoz,hogy azt feltételezd,hogy a gyermekemet nem akarta ajándékba az isten.Ha valami problémád van a gyerekvállalással ne itt éld ki a fájdalmadat!!!Nem ismered az életem,az életünk,a múltam és legfőképpen azt amit gondolok éés érzek!Engem sem ismersz és nem is fogsz.Továbbá ne forgasd ki a szavaimat!Ha nem érted amit írok rágd át újra és ne merj belémkötni,mert nincs jogod hozzá.Elmondtad a véleményed,lépj egy másik kérdésre!

2013. jún. 26. 00:29
 33/41 anonim ***** válasza:

Átérzem amit érzel.Habár én még csak 21.hetes vagyok,de rengeteg jött fel rám főleg combra+fenékre.

Még a hasam nem is olyan vészes,attól félek mi lesz később.

Az én párom is megnézi a csinos fiatal lányokat,de mondjuk az enegem nem zavar.Nem mondja ki mondjuk,hogy nem tetszem neki.Viszont,ahogy megszültem irány az edzőterem és hozzam rendbe magam.Amiben maximálisan igaza van.Leszünk mi még csinosak,fel a fejjel!Legfeljebb csak jövő nyáron,na és....

2013. jún. 26. 06:54
 34/41 anonim ***** válasza:

A fölháborodás helyett magadba kéne nézned, és nem ellentmondásokba bonyolodni!

"tervezett gyerek?"

"A kérdező kommentje:

Nem tervezett..."

Gyakorló szülő vagyok, tudom mit írok.

2013. jún. 26. 08:07
 35/41 anonim ***** válasza:

Én nem érzem csúnyának magam. Nincs miért. Lényegében nem is "híztam", mert csak a mellem nőtt meg és a gyerkőccel együtt növöget a hasam. (26 hetes vagyok)

De mindezek ellenére elárulom, hogy a párom mindig is megbámulta az alulöltözött, fiatal lánykákat. Sőt, még én is. Vele együtt is, vagy ha ő lemaradt volna egy jobb darabból, akkor én hívtam fel rá a figyelmét. :) Nem is tudom, hogyan nem lehet őket megbámulni. :D

Azonban soha nem gondoltam, hogy ők jobban kellenének neki, mint én. És bizonyította is már bőven elégszer, hogy tényleg én kellek neki. Most pedig kicsit valóban másképp néz rám, de nem negatív irányba változott a dolog, csupán ez a terhesség most valami újdonság mindkettőnknek. És a férfiak egy jó részének van egy érdekes stílusa. A párom néhány megjegyzésén sokan megsértődnének, de én tudom, hogy nincs miért megsértődni rajta, főleg, hogy én is tudok hasonló stílusban megnyilvánulni és ő sem sértődik meg, de nem bántásnak szánom én sem.

Egyébként az ilyen változásokban sűrű helyzetekből látszik meg rögtön, hogy kinek hol vannak még hiányosságai és mely téren érdemes fejlődnie. Szerintem használd ki a lehetőséget és néha higgadj le és próbáld meg építő jelleggel végiggondolni a számodra problémás/kellemetlen/zavaró helyzeteket. Egy alapos önismerettel rendelkező anya nagyon sok hasznosat tud tanítani(példát mutatni) a gyerekének és ezzel sokat könnyíthet majd a felnőtté válásán.

2013. jún. 26. 09:28
 36/41 anonim ***** válasza:
15%
Tényleg elég szánalmas vagy Kérdező! Nem tudom hány éves lehetsz, de szomorú a felfogásod!! Mit gondoltál, majd lapos hassal fogod kihordani a babát??!?!? A terhesség hízással jár, átformálódik a tested, de ez van, örülj neki, hogy életet adhatsz egy kisembernek, mások erről sajnos csak álmodoznak!! Az meg hogy megnéz egy másik csajt az utcán, hát istenem, örülj hogy nem mást csinál! De amilyen viselkedésed lehet, azon se csodálkozz ha egyszer ráun, és tényleg ott hagy! Akkor aztán sajnáltathatod magad...
2013. jún. 26. 09:30
 37/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt szó a lapos hasról :-D. nem tudom milyen jogon hőbörögsz.
2013. jún. 26. 10:31
 38/41 anonim ***** válasza:
Namármost :) Az én férjem elég jóképű :) Fiatalabb tőlem 3 évvel, és szépen ki van gyúrva. Nálunk általában őt nézik meg a csajok.... Ha együtt sétálunk, akkor tudom, ki az esete, és előre szólok neki, hogy "meg se próbáld". Ő már tudja mire gondolok, és nevetünk egy jót. Engem jobban megviselt a szülés utáni tehéntestem. nem is sikerült mindent lefogyni, 10 rajtam maradt. Most a második babát várom. A férjem csak annyit szokott mondani, hogy nem sokat híztam ahhoz képest..... De megígértettem vele, hogy elhajt a konditerembe szülés után. Szar érzés ha megnéz valakit, és még rátesznek a hormonok is. Ilyenkor elvitetem magam moziba, vagy kajálni :) Ne merülj el ebben! Ez nem önsajnálat, ez egy múló érzés! Te is nézz meg egy pasit, ha jól esik. Nincs ebben semmi rossz hidd el! Gondolj arra, hogy milyen csinos anyuka leszel! És dicsérd meg a párodat sokszor, hogy milyen klassz pasi! Kell nekik is egy kis visszajelzés, azért bámulják meg a csajokat!
2013. jún. 26. 12:05
 39/41 A kérdező kommentje:

Pár napja tart ez az érzés,de nem kellemes.Mondom nem is a hízás aggaszt,hanem,hogy akármit teszek is ellene csúnyább a hajam,a körmöm,a bőröm.Ha ezen múlik a baba boldogsága ám legyen,de akkor is túlzás már egy kicsit,főleg mert soha életemben nem volt ilyen problémám.Attól tartok a párom is csúnyábbnak lát és már nem büszke rám.Van olyan ismerősöm aki életében nem volt olyan jó passzban,mint kismamaként én meg úgy nézek ki,mint aki önszántából igénytelen.Az egész testem,mintha nem tűrné,hogy piszkáljam hajpakolással vagy arckrémmel és stb. :/

A gömbölyű hasam büszkén viselem,de az elöregedett arcbőröm nem igazán.Mindig figyeltem ezekre régen is és szerettem volna szép kismama lenni,de valahogy nem megy.

2013. jún. 26. 12:49
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Én azt gondolom, hogy nem olyan nagy kérés, ha egy terhes nő megkéri a párját, hogy ne bámuljon a jelenlétébe feltűnően más nőket, mert ez zavarja őt.

Szerintem ez egy alapvetően elvárható normális viselkedés lenne, amit egy intelligens férfitől nem is kell(ene) kérni.

Nehogymár attól ő legyen a hétfejű féltékeny sárkány, mert szólni mer azért, mert ez rosszul esik neki.

Nyilván a pasik bámulják a nőket (és viszont), de ezt lehet sokkal diszkrétebben is tenni.

2013. jún. 26. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!