Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnyának érzitek ti is...

Csúnyának érzitek ti is magatokat?

Figyelt kérdés
A párom ha ránéz egy fiatal csinos lányra legszívesebben világgá rohannék.Rám már nem úgy néz,én már nem vagyok a gyönyörűsége!Én már csak a nagyhasú,kigömbölyödött terhes csaja vagyok! :-( :-( :-(
2013. jún. 25. 21:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
68%

"Nem tervezett,de eszméletlen örülök,hógy jön."

és a párod is eszméletlenül örül?

2013. jún. 25. 22:14
 12/41 A kérdező kommentje:
Ez egy hülyeség!Én sem nézek más férfit mert nem érdekel más,akárhogy is nézzen ki.Ezt a társamtól is elvárom.Tudja,hogy nem szeretem az ilyet.A maradék önbizalmam is elpárolog tőle.
2013. jún. 25. 22:16
 13/41 A kérdező kommentje:
Nem nem örül ennyire. :/
2013. jún. 25. 22:18
 14/41 anonim ***** válasza:
14%
Nyugi, ez csak egy állapot. Bár valószínűleg a melled és a hasad lógni fog, és csíkos lesz, de ha akarsz, és kell, akkor lefogysz. Ezt tudtad amikor terhes lettél, és nyilván való, hogy ilyenkor nem vagy elég kívánatos. De megértelek, tényleg bunkóság másokat bámulni.
2013. jún. 25. 22:21
 15/41 anonim ***** válasza:
51%

Itt veled van baj nem a pároddal! Az emberek megnézik a szépet legyen az ember,állat vagy akár egy tárgy!

Elvárni senkitől semmit nem lehet max kérni,az ilyen "elvárásoktól" maradnak a nők sokszor egyedül.

Arról nem a párod tehet ha neked önbizalomhiányod van! Gondolom azt szeretnéd ha egész nap téged istenítene.

2013. jún. 25. 22:21
 16/41 anonim ***** válasza:
48%

Ne is mond, én is így éreztem és néha érzem is, akármit mondhat,ez bennem marad! Persze tisztában vagyok vele, hogy babát várok, és örülök neki, hogy egészséges...ez a legfontosabb. A nagy pocakodra meg ne úgy gondolj, hogy "hú de nagy" hanem arra, hogy benne van egy kis élet, a te pici babád!

Az tény, hogy minden ember megnézi a másikat mindkét esetben, de például ha én megnézek mást, akkor is a párom mellett vagyok a legboldogabb, őt imádom .

Igaza van az előttem szólónak, ha szeret Téged/Titeket akkor egyértelműen nincs mitől félni, Ti vagytok a Családja..

Boldog Babavárást!

2013. jún. 25. 22:22
 17/41 anonim ***** válasza:
48%
Azért én egy picit megértelek, én előtte sem voltam vékony, a baba is tervezett volt, mégis rosszul esett. Én sem gondolom, hogy normális vagyok/voltam, amikor rosszul eset, hogy megnéz másokat, de aztán rájöttem, hogy a hiba az én készülékemben és bebeszélem magamnak. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha tudja, hogy Neked rosszul esik, akkor legalább előtted ne csinálja. Ugyanakkor meg ha egy kicsit is komoly pasi, akkor helyén tudja kezelni a helyzetet, és sokkal többet értek neki ti, mint most gondolod.
2013. jún. 25. 22:25
 18/41 anonim ***** válasza:
52%

16os vagyok !

Amúgy szerintem meg kéne beszélni ezt a pároddal!! Ha nem tisztázod vele, hogy neked rosszul esik, akkor hidd el ( pasiból van) nem fogja tudni. ( Néma gyereknek anyja se érti a szavát) ..

2013. jún. 25. 22:26
 19/41 anonim ***** válasza:
80%

de ez egy biológiai folyamat

ez nem rondaság kérdése

legyél annyira intelligens hogy nem utálod magad azért mert Isten így találta ki a terhességet

hidd el én is jobb szerettem volna ha a férjem hordja ki

ha meg más csajokat feltűnően stíröl akkor egyszerűen bunkó, de szerintem ezzel sem tudsz sokat kezdeni

te most anya vagy, zárd ki a külvilágot,vigyázz a babádra és beszélj a pároddal hogy ez téged nagyon zavar

2013. jún. 25. 22:28
 20/41 anonim ***** válasza:
47%
Nem, egyáltalán nem. A párom most szebbnek lát, mint valaha, hiszen a közös babánkat hordom. Egyébként az én párom nem szokott lányokat nézegetni előttem, a hátam mögött meg teheti, hiszen vakságot nem várok tőle, csak hűséget, de ez utóbbi nem is kérdéses. Én is megnézem, ha egy férfi jól néz ki, de ha látok egy csinos lányt, arra se fúriaként nézek, hanem hogy "de csinos ez a lány... jó az ízlése/csinos az alakja/de szép a haja/ízléses a sminkje, stb.". Néha még meg is vitatjuk a kérdést, de ettől nem érzem magam kevesebbnek. Én a páromnak nem csak a szerelme, hanem a legjobb barátja is igyekszem lenni. És mellettem ébred fel, nem csal meg, ami szép, és dekoratív, az szép és dekoratív, nekem is el kell ismernem. Az sokkalta jobban zavar, mikor magukat trendinek és ultradögösnek hívő lányok lefitymálóan néznek rám, és a pocakomra, de ilyenkor én pl. büszkén rájuk mosolygok, hogy "Kislány, te sem tudod, hogy a világ egyik legszebb érzése miatt nézett le, de leszel te még az én helyemben, és remélem, eszedbe jut ez a gesztus..."
2013. jún. 25. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!