Csúnyának érzitek ti is magatokat?
"Nem tervezett,de eszméletlen örülök,hógy jön."
és a párod is eszméletlenül örül?
Itt veled van baj nem a pároddal! Az emberek megnézik a szépet legyen az ember,állat vagy akár egy tárgy!
Elvárni senkitől semmit nem lehet max kérni,az ilyen "elvárásoktól" maradnak a nők sokszor egyedül.
Arról nem a párod tehet ha neked önbizalomhiányod van! Gondolom azt szeretnéd ha egész nap téged istenítene.
Ne is mond, én is így éreztem és néha érzem is, akármit mondhat,ez bennem marad! Persze tisztában vagyok vele, hogy babát várok, és örülök neki, hogy egészséges...ez a legfontosabb. A nagy pocakodra meg ne úgy gondolj, hogy "hú de nagy" hanem arra, hogy benne van egy kis élet, a te pici babád!
Az tény, hogy minden ember megnézi a másikat mindkét esetben, de például ha én megnézek mást, akkor is a párom mellett vagyok a legboldogabb, őt imádom .
Igaza van az előttem szólónak, ha szeret Téged/Titeket akkor egyértelműen nincs mitől félni, Ti vagytok a Családja..
Boldog Babavárást!
16os vagyok !
Amúgy szerintem meg kéne beszélni ezt a pároddal!! Ha nem tisztázod vele, hogy neked rosszul esik, akkor hidd el ( pasiból van) nem fogja tudni. ( Néma gyereknek anyja se érti a szavát) ..
de ez egy biológiai folyamat
ez nem rondaság kérdése
legyél annyira intelligens hogy nem utálod magad azért mert Isten így találta ki a terhességet
hidd el én is jobb szerettem volna ha a férjem hordja ki
ha meg más csajokat feltűnően stíröl akkor egyszerűen bunkó, de szerintem ezzel sem tudsz sokat kezdeni
te most anya vagy, zárd ki a külvilágot,vigyázz a babádra és beszélj a pároddal hogy ez téged nagyon zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!