Csúnyának érzitek ti is magatokat?
21/41 A kérdező kommentje:
Nem is a hízás a lényeg.Nincs sok rajtam,de az mind combra meg csípőre ment.A hordóságon kívül a hajam és a bőröm is szörnyű lett,a melleim meg külön életet élnek.Nem is mondtam,hogy a párommal van baj,bár díjaznám,ha a "de kigömbölyödtél" helyett azt mondaná,hogy "szép kismama vagy" vagy legalább látna valami szépet bennem.Egyre nehezebb hajolni,a hasam meg mindenhol ott van.Semmire sem vagyok jó és nem gondoltam,hogy ronda kismama leszek.Erre még rátesz,hogy bámulja az alulöltözött csajokat én meg látom és undorítónak érzem magam és nem segít,hogy az ellenkezőjét gondoljam.Igen engem is isteníthetne néha vagy rám is nézhetne úgy,mégha nem is vagyok szexi,de meg van az előnyöm,mert az ő babáját várom.De néha átránynak érzem.Tudom,hogy nem csalna meg,de ez az epekedés utánuk sem valami kellemes.
és ezt megbeszélted már vele?
2013. jún. 25. 22:35
23/41 A kérdező kommentje:
Igen és azt mondta,hogy nekem most nem az a dolgom,hogy szép legyek,de azért majd ugye még fogok úgy kinézni,mint terhesség előtt?
Na puff :-(
"mert az ő babáját várom"
A lényeg:
"az ő babáját"
A lényeg még jobban kiemelve:
"ő"
A valódi probléma ott van, hogy a magasfokú önbizalomhiányodat és féltékenykedési hajlamodat még tetézi az is, hogy valójában te nem akarod ezt a gyereket, ami most éppen "kissé" leharcolja a testedet...
Ha tényleg akarnád a gyereket, akkor "mert a mi babánkat várom" lett volna a mondatodban...
2013. jún. 25. 22:41
Hidd el megértelek,és tényleg ne vedd bántásnak amiket írtam!:)
A pasiknak kell hogy a szemükbe mondják hogy mi a baj mi bánt,mert maguktól nehezen vagy soha nem veszik észre. Mond el neki ezeket amiket ide leírtál!
2013. jún. 25. 22:41
bocs hogy ezt mondom de mindketten éretlenek vagytok még erre a babára. De most már ez van reménykedj benne hogy veletek marad. A párod egy bunkó én meg igy négy év sikertlenség után szeretnék olyan hordó lenni mint Te.
2013. jún. 25. 22:43
27/41 A kérdező kommentje:
Ezt a gyereket az isten se akarja annyira,mint één!!!
28/41 A kérdező kommentje:
Hidd el eleget vártam már rá!Azt mondtam mindig,hogy nem fog érdekelni a terhességgel járó változás,de nem gondoltam,hogy ilyen nehezen veszi a szervezetem.És a velejáró változást sem mindig könnyű megemészteni.
Ha ő ilyen bunkó, akkor is légy boldog! Van, aki csak álmodozhat arról, hogy gömbölyödjön a pocakja egy Babóca miatt! Légy büszke arra, hogy babát vársz, ezért sem szeretem azt mondani, hogy valaki TERHES, mert egy élet nem teher, hanem azt, hogy VÁRANDÓS! Sokkal szebb, életrevalóbb kifejezés! Még úgy is imádok várandós lenni, hogy sok kellemetlenséggel jár, nem magamra gondolok sosem, hanem rá! Ha minden rendben van a várandósságom alatt, annak örülök! Szerintem neked is inkább a Babádra kéne gondolnod és büszkének lenni arra, hogy egyre jobban gömbölyödsz, ez azt jelenti, hogy szépen növöget, és hogy mindjárt itt lesz !! :)
2013. jún. 25. 22:49
Azt javaslom, hogy ha megengedheted magadnak, menj el egy kismama fotózásra egy jó fotóshoz. :)
Minden kismama gyönyörű, és ha képen látod magad, te is meglepődsz, és beismered, hogy így van. A kismamáknak olyan kisugárzásuk van, ami csodálatossá teszi őket, még ha ezt a rohanó hétköznapokban ők vagy a környezetük nem ismerik fel. Ennek az előhozására jó a fotózás.
Illetve a párodnak is megmutathatod a képeket, az ő hozzáállását is megváltoztathatná.
[link]
2013. jún. 25. 22:59
Kapcsolódó kérdések: