Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek leszállt már az a...

Szerintetek leszállt már az a pocak? Tippelhettek is hány hetes vagyok, első babánkat várom.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jún. 25. 12:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
3800 grammos babánál miért kellene császározni? Ezt nem értem. Én a 3900 grammos fiamat szültem meg 6 óra alatt természetes úton. Ráadásul első baba volt és fel sem merült, hogy császár legyen. Könnyű szülést kívánok neked.
2013. jún. 25. 13:39
 22/40 anonim ***** válasza:
Szerintem leszállt. Bár én nekem még utolsó nap is azt mondta a háziorvos hogy kihúzom a kiirt időpontig és mégi utána hajnalba megszületett 2 és fél héttel előbb és nek ennyire nem volt lent. 37re tippelek.
2013. jún. 25. 13:41
 23/40 anonim ***** válasza:
Én fiam 4,12vel született és simán és gyorsan. 3,5 óra volt az első fájástól mire megszületett. Mire beértem a kórházba tolófájásaim voltak még az nst-t se tudták rám kötni. Első baba.
2013. jún. 25. 13:44
 24/40 A kérdező kommentje:
Hát ez az amit én se értek,szerintem se olyan nagy a baba,meg én sem vagyok egy nádszálkisasszony :-) Fogadott orvosom van ráadásul,és most az elmúlt két-három hétben hajtogatja nekem a szülésindítást vagy a császármetszést. Tudni kell hogy terhességi diabéteszem lett,de a cukrom mindig jó,járok rendszeresen vérvételre,szóval én se értem az okát.
2013. jún. 25. 13:44
 25/40 A kérdező kommentje:
Jövőhét keddig ha nem indul meg a kislegény magától,akkor szerdán vonulhatok a kórházba :-( Irigyellek titeket a gyors szülésért :-) Még keddig van egy hetem hátha ki tudom imádkozni a kisfiam.
2013. jún. 25. 13:47
 26/40 anonim ***** válasza:
Ha lehet,akkor ne engedd, hogy meginditsák a szülést, tudja azt a baba, hogy mikor kell jönnie. Ez normális suly, miért lenne nagy suly.
2013. jún. 25. 13:48
 27/40 A kérdező kommentje:
A dokim szerint szép nagy baba. Én is úgy gondolom hogy majd kijön ha akar,meg hát azért lássuk be az ultrahangos súlybecslésre se lehet 100 %-osan sokat adni.Jócskán lehetnek eltérések.
2013. jún. 25. 13:51
 28/40 anonim ***** válasza:
Én is 38+4 vagyok. :)
2013. jún. 25. 13:52
 29/40 A kérdező kommentje:
Kedves szintén 38+4 napos,neked van bármiféle jele annak hogy ki akar bújni mostanában?
2013. jún. 25. 13:56
 30/40 anonim ***** válasza:

Vagyok!

Én egy hete sokat görcsölök, fáj a hátam, de ennyi.

Tegnap, meg ma nagyon felélénkült a kicsi, soha nem rugdosott ennyit, mint most, pedig eddig is aktív volt. Neked?

2013. jún. 25. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!