Mért van ekkora pocim ilyen korán?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok, teljesen más, mint a többi három terhességem nem volt, most semmilyen terhességi tünetem, talán csak annyi, hogy pattanásos lett az arcom, az előző három terhességemnél, voltak tünetek. Van már három kislányom, viszont most akkora a hasam, hogy hihetetlen, de nem puffadás, mindig ekkora, nem vagyok kövér 55 kg, vagyok.2012. dec. 28. 11:51
1/5 Angica0901 válasza:
Az okát nem tudom megmondani, de némileg talán meg tudlak vigasztalni azzal, hogy nekem is nagy pocakom volt 12 hetesen. Jócskán kismamanadrágos voltam akkor, amikor még másokon nem is látszott. Csodálatos babavárós hónapokat kívánok!
2/5 anonim válasza:
én is a 2-kal vagyok 18 hetes. A kislányomat már 11 hetesen éreztem, napi szinten...őt most 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor rugizott kis finoman. Ja, és nekem is akkora a hasam, mintha már mehetnék szülni. Hogy mi lesz később el sem tudom képzelni :D
3/5 anonim válasza:
Kérdező minél többedik terheséged,annál nagyobb pocakod lesz annál előbb fog látszani.
4/5 anonim válasza:
Az első terhességemnél 16hetes AFP beutalóra vártam, és egy ctgre érkező 37-38hetes kismama kérdezte, csúszik a ctg, és néztem rá bután, hogy mi van. Akkora hasam volt, azt hitte 39-40.hetes kismama vagyok.
A lányommal a hasam olyan 23-25hét körül kezdett el jóllakottnapközis pocakot felvenni, addig tudtam "titkolni", utána ha rákérdeztek, hogy ennyit eszek avagy baba jön mondtam, hogy terhes vagyok.
5/5 anonim válasza:
Bizony, minél többedik terhesség, annál hamarabb látszódik! Én még csak 8 hetes vagyok, viszont 6. baba, így jócskán takargatnom kell a pocim. Én sem vagyok kövér, 59 kg. Ilyenkor már minden ki van lazulva, ezért növekszik hamar a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!