Derékfájás ilyen korán?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok.Eddig semmi bajom nem volt a derekammal,de ezen a héten,mintha le akarna szakadni!Iszonyúan fáj,sokszor le kell feküdnöm,mert nem bírom!Normális,hogy már most ennyire fáj?2012. dec. 12. 17:55
1/6 anonim válasza:
Nekem a 20.héten volt az esküvöm és nekem is fájt már akkor.H pontosan mikor kezdödött azt nem tudom sajnos.Mi most 32 hetesek vagyunk és nagyon fáj.én sajnos veszélyeztetett terhes vagyok igy nem mehetek kismama tornára vagy jógára pedig az segíteni szokott a derék fájos kismamiknak.:)Meg nekem az is segít h egy sálat tekerek a derekamra,az is jó lehet.:)Jó babavárást!!
2/6 anonim válasza:
Szia.
Én csak annyit tudok mondani neked,hogy a 17. hét óta nekem is fáj a hátam.Hol jobban,hol kevésbé.Ha pl sokat gyalogolok vagy sokat állok,akkor majd le szakad,vagy ha sokat ülök.De ha sokat fekszem akkor is :) Úgyhogy szinte mindig.Most 19+1 hetes vagyok és most is fáj.Úgyhogy szerintem normális.
3/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem a múlt héten kezdődött és sajna, ez már szülésig így is marad:)
19hkm.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Gondolom akkor ez a derékfájás már végig megmarad :( Boldog babavárást Nektek!
2012. dec. 12. 18:22
5/6 anonim válasza:
És szerintem nem csak,hogy megmarad,de még lesz rosszabb is :(
2-es voltam.
6/6 anonim válasza:
Az összes kalciumot, egyéb ásványi anyagot a baba használja fel az egészséges fejlődéséhez, és ezt megsínyli a szervezet, innen a derékfájás. Én napi 1 kal-magot (kalcium italpor) szedtem, és 6 nap aladt rendbe jött a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!