29 hetes kismama vagyok. Jelentkezhet már ilyen korán derékfájás?
Figyelt kérdés
Néhány órája fáj a derekam és a pocakom alja.Kicsit olyan meg fog jönni érzés.Ugye ez nem jelenthet semmi rosszat?2010. jún. 6. 18:46
1/5 anonim válasza:
Szió!
Reméljük nem, és csak a hirtelen nagy melegtől van...
Vegyél be magnéziumot, és feküdj, pihizz, próbálj meg nem parázni.
Ha nem múlik, akkor menj el inkább az ügyeletre, nem baj, ha vaklárma, inkább nézzenek meg!!!!
Én 30 hetes vagyok, Nekem hetek óta egyfolytában fáj, de Te úgy írod, hogy hirtelen jött...
Szorítok, nyugi!!!
szia
2/5 anonim válasza:
Szia!Nekem már az elejétől fájt,ez végig kisérte a terhességem.Ne aggódj nincs baj,de próbálj meg sokat pihenni.
3/5 anonim válasza:
Húúú nekem 17 hetesen annyira beállt a derekam alig bírtam mozogni , azt azóta fáj már.
Jó rá a terhestorna
27 hetes km
4/5 anonim válasza:
Nekem is fáj, főleg ha megeröltetem, utána (sokat állok, hajolgatok).
Mondjuk én mindig derékfájós voltam. Te nem eröltetted meg jobban?
24 hetes
5/5 anonim válasza:
Szia
nekem a 15-16.héttőf folyamatosan fáj a derekam,de ha izgulsz hívd fel a dokid vagy menj el az ügyeltre,az ha idegeskedsz az biztos nem tesz jót.
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!