Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hétben lévö kismama vagyok....

29 hétben lévö kismama vagyok. Jelentkezhet már ilyen korán derékfájás?

Figyelt kérdés
Pár napja fáj a derekam és a pocakom alja.Kicsit olyan meg fog jönni érzés.Nem jobban és nem kevésbé,egyformán.Ugye ez nem jelenthet semmi rosszat?
2009. szept. 7. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem már a 14. héttől fáj, bár elég problémás volt előtte is a derekam, de a doki azt mondta, hogy ez teljesen egyénfüggő. Van olyan akinek a gerince, hátizma már egy pici plusz tehertől, tartásbeli változástól is fájni kezd, van akinek az egész terhességét kibírja fájdalommentesen.

Emiatt ne aggódj, egy picit próbálj meg javítani a tartásodon, ha nagyon fáj esetleg orvost is felkereshetsz, de nekem pl. 19* hetesen az úszást javasolta (én pedig nem szívesen úszkálnék, mert félek a fertőzésektől). Úgyhogy mindenért leguggolok, nem hajolok, szopipárnán pihenek, alszom (azóta nagyon sokat javult, csak ajánlani tudom).

Boldog, fájdalommentes babavárást.

2009. szept. 7. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a sulytol?Sajna már 16 kg jött fel rám.Köszi a választ.
2009. szept. 7. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem először 12 hetesen fájt a derekam,most vagyok 26 hetes,de néha alig bírok felállni.
2009. szept. 7. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szívesen írok ilyet, de a pénteki napot bent töltöttem a szülészeten, de csak vaklárma volt.( én 38+3vagyok)

Ami érdekes, a reggeli vizitnél hallottam, hogy a szülésznők rohantak csomagokkal a korai terhespatológiára, mert egy 29 hetes kismamát a vizit után megvizsgáltak, és már teljesen eltűnt nála a méhszáj, és még az sem volt biztos hogy átérnek vele az egy szinten lévő szülőszobára. Végül ahogy megérkeztek 10 perc múlva felsírt a babája. Semmi fájása nem volt ami erre utalhatott volna! És pár hete írt egy 28-29 hetes kismama, hogy derékból hasra sugárzó fájása van,mi lehet, mindenki nyugtatgatta, hogy normális, biztos tágul stb, aztán a férje írta hogy megszületett a lányuk 980g és 36 cm. Ezek után én azt mondom, figyelj oda, mert többségben nem problémásak ezek a tünetek, de van akinél igen!! Orvost mindenképpen keress fel, egy vizsgálat nem árt!

2009. szept. 7. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Figyelni fogok.Mostanra elmult,de ha megint jelentkezik,felkeresem a dokit...
2009. szept. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!